Perşembe, Ağustos 31, 2006

Neden böyle? Yoksa sadece ben miyim?


Haftalardır aha da işte tam bu moddayım. Hatta msn'me bile görüntü resmimi bunu koydum! Siz ona Garfield'in reel şubesi deyin, ben ise kendimi layık görüyorum. Tamam ben tüysüzüm ve ondan baya bi zayıfım; ama işten eve gider gitmez akşamları kendimi benzeri bir koltuğa benzer bir şekilde yatay pozisyonda buluyorum. Gerçi koltuğun kol kenarı bence ir hayli rahatsız olduğu için ben bu arkadaşın tersine koltuğun içinde daha rahat ediyorum. Cumartesi mi gelmiş, pazar mıymış, umurumda bile olmuyor. Yorgun muyum, tükendim mi, zorlu bir yıl mıydı, hayat zıvanadan mı çıktı da ben hayatla uzlaşamadım ve tepkisel davranıp tepkimi böyle mi gösteriyorum?

Valla anladıysam Garfield olayım!

6 yorum:

bgm dedi ki...

Toplu İgne gene formdasın.. son 3 postu kacırmıstım cok eglendim ozellikle de gelin makyajında..

Aslı Cin dedi ki...

İğneciğim, son aldığım haberlere göre terazilerin bunalım ayındaymışız. Plüton gezegenlikten çıktı ya öc alıyor gezegenimiz venüsten. Bir lanetiz, bir tembel sorma hiç. Gel beraber depresyona girelim, msn de çıkalım, trip atalım. Terazinin halinden terazi anlar.

şeyda dedi ki...

İkizler burcundan ben niye öyle hissediyorum peki, yoksa venüs menüs bizden de mi:(( Aman Allah'ım. Ben Eylülde "Biraz dinlenmeye htiyacım var hocam, bi 15 gün sonra gelem de projeye başlayalım ha??" deme provalarını yapıyorum:))

vintage biscuit dedi ki...

hahahhaha yerim ben onuuuuuuuuuuuuu:)))
yasain kediler
yasasin kedili kizlar :)

DRNEFES dedi ki...

bu kedi garfield'e nekadar cok benziyor:))

Toplu İğne dedi ki...

vintıccım yi onu yii. hele o koca poposu tam kavrayıp ısırmalık. tembel teneke; çok şeker di mi

menapozcum; bence de bu garibime keşke garfiled filminde oynatsalardı da; gerçi bu kalkamazdı ki yattığı koltuktan. baksana şu tombalağa :))