Çarşamba, Nisan 12, 2006

Çok görmeyin görgüzülüğümü,napiyim çok istek aldı, illa ki görcez dediler, İŞTE GELİNLİĞİM

Çok görmeyin bana bu görgüsüzlüğümü lütfen. Çevremden arkadaşlarım, siz blog dostlarım, eş-dost herkes "kızım göstersene şu gelinliğini de görelim" dediler. Ben de utandım git gelinlikçiye, ricacı ol, ordaki ukala kızlar seni gözlerini devire devire süzüp, "ay bi de fotoğrafını mı çekeceksiniz" diyerek hor görsünler, kasım kasım kasılsınlar, "hanfendi bizim işimiz gücümüz var, bi de size moda çekimi mi yapacaz, hayret bişi ya, deli mi ne, yaşı da geçkin bişeye benziyo, buldumcuk olmuş bu...bla bla bla..." demesinler diye, çözüm buldum.

İğne işbaşında, ofiste yaptığım işi sallayarak internette gelinliğime benzer birşey ararken, birden kafama dank etti, neden gelinliği aldığın yerin web sitesine bakmıyorsun, belki orda vardır resmi diye kendi lapa beynime sordum. Aslında benim beynim lapa değildi ama bu aralar benim halimi anlarsınız, mazur görün... Şaş oldum ben. Neyse işte gene de mihrap yerinde, aklıma geldi ve "Eureka"!
İşte gelinliğim ve vallahi de bu seferki gerçek. Kurbağa resmi değil.. Ama koskoca gelinlik firması benim gelinliği bir huri hatunda denetip fotoğrafını çekmiş. Beni kullanacak değil ya! Beni giymiş olarak ancak düğün fotoğraflarımda göreceksiniz üzgünüm. Ama gelinlik sahici, aşağıda hatunun giydiği benim gelinlik oluyo. Gerçi ben onu giyen modele benzemiyorum
da değil yani :) Yani sandalyeye ben de öyle oturabilirim, ne var yani???

14 yorum:

acicikolata dedi ki...

amanin gelinlik şahane, sen eminim bu model bozuntusundan daha şahanesindir. evet sizin oralardan pazar gectik ama seni goremedim vallaha billaha. bu arada bana yazdigin yorumda cagnim guzelim leylek yuvasi saclarima zede mi dedin? :( dogal sacim benim o, biraz dalgali.

filliboya dedi ki...

hayırlı uurlu olsun pek güzel. ama daha bunun ayakkabisi, kolyesi, küpesi,sütyeni, jartiyeri.. is cok daha :)

Aslı Cin dedi ki...

Hahahaaaaaa,yine çok güldürdün beni

de

gelinlik şahane.

Elletmdikleri kadar varmış.

Güle güle giy,çok beğendim.Şık,zarif,sade ama gösterişli.

;)

kedi dedi ki...

Çook tatlı len toplumiğnem.
Afferim,ben gibi meraklı bir şahsiyeti daha fazla bekletmediğin için.Bak bu kıyağına bende bi kıyak yapayım.
Gerçi tükürdüümün GAYRİYE si" model bozuntusu"demiş ve halt etmiş ama ben bu modele benziyorum,hele koyu saçımla ve bööle duruşumla,cidden bak,oturuşum falan değil yani.Fotomu görenlere sorabilirsin yanee(Referanslar:dea,zeynep,gıristal.
Yok onlar eğer"bok yemiş O Biyo,hiçte bilem benzemiyo "derlerse bil ki ya kıskanıyolar yada" benzemiyo çünkü Biyo daa güsel" diceklerindendir.Yoksa aazlarına etceemi bilirler yanee!!ehi ehi ehi)

Adsız dedi ki...

çok güzel bir gelinlik
bayıldım
sevgiler

Toplu İğne dedi ki...

gayriyecim sağol beğendiğine sevindim, ben modelden daha şahaneyim, tabi tabi... türk geni böyle bişi oluyo tabi. canım güzelim leylek yuvası saçlarına laf söyler miyim hiç? ben perma zedeydim o yıllarda, benim ki tam kuş yuvasıydı, senin fotonda da o yüksek tepeyi görünce dedim ki bu yuva o yuva mı?:))

filli boyacım, hoşgeldin, teşekkür ederim ve galiba çok haklısın, onlar da olmasa olmaz di mi? aman ben jartiyer, korse falan giymem, kim görcek beni? hatta ayağıma platform topuklu spor ayakkaısı giymeyi düşünüyorum. Gece yarılarına kadar koşturucam diye.

Toplu İğne dedi ki...

aslıcım benim, sağolasın, eğendiğine çok sevindim.. ben de öyle pullu, dallı, janjanlı, staraslı, taşlı sevmem...

biyoniğim örtmenim, ne demek? sen istedin ben de yaptım. de... ne kıyağı yapacaksın ki yukarda yazmışsın? yani kıyağın ne? resimdeki modelden daha güzelim demişsin ya, acaba kıyak bu muydu? :))

zeyacım beğendiğine sevindim, demek ki doğru seçim yapmışım.

acicikolata dedi ki...

cicim kusura bakma comment alanini tekrar isgal ediyorum ama soruna burdan cevap vereyim ki, gozunden kacmasin: 1.karboksiterapi kesinlikle işe ya-ra-mı-yor! yaptirmayi dusunen varsa, hemen vazgecsin, hele hele goztepedeki m.d.f.rm denen yerin onunden bile gecmesin. milyonlarca igne yedim, bana misin demedi. 2.senin profile okudum da, age, astrological sign falan benimkiyle ayni ha, haberin ola. 3.filliboya arkadasimdir, yamuk yapmasin kimse

elma dedi ki...

cok guzel bir gelinliik, tadini cikara cikara giy, bidaha bu firsat eline gecmeyebilir topluigne:)
krem rengi gelinliklere bayilirimben, ben de oyle tercih etmistim:) umarim renkte yanilmiyorumdur??!!!
sevgileerrr...

Adsız dedi ki...

Toplu İgnecim,
Güzel seçim yapmışsın, beğendim.Öptüm seni çok.
Minik Kuşun

Toplu İğne dedi ki...

elmaşekerim,
yanılmıyorsun kırık beyaz renginde oluyor kendileri. ve umarım o gece tadını çıkararak giyerim ve bi daha da giymem.

minik kuşum, darısı senin de başına. kız beğendiysen sana da kiralarız sonra. o kadar para verdik, diy mi ama çoccuuum?

DAMLA dedi ki...

Kızım accaip havaya soktun beni, sanki kardeşim evleniyo (hoş kardeşim yok ya).
Biz blog kızları evinin resmini de isteriz yakında bak ona göre!!...

Pareo Anne dedi ki...

ay pek de janjanlıymış iğnecimm, ohhh dedim ben de başlığı okuyunca bi rahatladım sorma.
zira gelinlik işini halledince epey bi yük kalkıyo insanın üzerinden.
heyhaaat 8 yıl oldu bizim de amma dün gibi hatırlarım.
lakin insan o kadar para bayılıp 1 gececik giymeye acıyor. ben buradaki nikahta, düzcedeki düğünde, gelin mevlidimde(!) olmak üzere 3 kere giymiştim de şişim inmişti. ehe ehe
sen de öyle yap kız, buradaki kına gecende de giy görelim üstünde ayol.

Toplu İğne dedi ki...

damlacım, benim de kardeşim yok, ne sevindim gaza geldiğine anlatamam. sizler de kız veriyosunuz blog camiasından.olaya bi de böyle bakmak lazım tabi :)
ev fotosu da mı istiyonuz? vay anam vayyy. önce şu evi bi düzene sokayım o da olur inşallah.

nefincim, 1001 gece masalı yapmışsın sen kızım! aman bi de kına gecesinde giyemem görmemiş gibi (gerçi görmedim daha önce ama olsun) ben 1 kere giycem sonra da onu kiraya vericem, maliyeti kurtarsın hiç değilse :)))