Pazartesi, Aralık 04, 2006

Efendime Söyliyim; BEN İYİLEŞTİM. Resimden de belli değil mi?

Bir kadın problemli bir dönemden geçerken ne yapar? Ne yapar ne yapar? Aferim iyi biliyorsunuz, saçlarıyla oynar. Ben de pişmiş tavuk usulü hastalıklarımdan kurtulur kurtulmaz attım kendimi kuaföre cumartesi. 5 saat sürdü toplam operasyon. Halbuki k.çımdan olduğum koskoca operasyon 15 dakkada bitmişti. Koskoca diyorum mabadım sebebiyle; yoksa ameliyatın büyüklüğü kesinlikle değil! Neyse 5 saatlik kuaför terapisi iyi geldi. Ve uzun yıllardır kahve olan saçlarım karamel rengine büründü. Ben beğendim. Haliyet-i ruhiyem değişti mi? Tabi ki evet, aaa senin gözlerin elaymış dedi herkes! Ne ilginç di mi? İnsanın saç rengi değişince ışık mı vuruyor ne orasına burasına? İş yerinde de, aa iğne hanım; sen esmer değilmişsin, lens mi taktın falan dediler...

Bendeniz bu aralar pek bir havalıyım, kocacım bu aralar yanıbaşımda değil, haftasonu istenbula yanına gidiyorum. Farkederse ne ala, eğer ola ki farketmedi saçlarımı; yandı gülüm keten helva!


18 yorum:

Adsız dedi ki...

ben bu rengi pek severim şükürki benimkilerin kendi rengi kuaföre 15 dk dayanabildiğim için pek iyi bir durum benim için :)

Adsız dedi ki...

Karamel renkli saçların gücü adınaaaaaaaaaaaa!!! Kim tutar bizi :)

Ben'ce dedi ki...

Pek güzel görünüyorsun hayatım...Güle güle kullan yeni saçlarını... Eminim sevgili kocacığın da çok beğenecektir...Çook öptüm seni...

acicikolata dedi ki...

hakkaten guzel olmus cok da guzel parliyor

Gün dedi ki...

Benim saçlarda buna yakın artık, demek karamel deniyormuş bu renge, bir daha ki sefere söyleyeyim bakalım nasıl olacak :) Harika olmuş, güle güle kullan...

Nenoni dedi ki...

Saçlar harika olmuş.
Not: alışveriş yapmakta aynı etkiyi gösteriyor:))

uykucu dedi ki...

çok güzel bir renk hemde çok doğal duruyor .bende geçen hep gölgeli olan saçımı koyulaştırttım hemen hemen bu renk oldu.adı karamel ha .

cenebaz dedi ki...

Süper olmuş O kadar doğal duruyor ki. Güle güle kullan

Adsız dedi ki...

cok guzel gorunuyolaar!

Meltem dedi ki...

İğne hanımcım süper ötesi olmuş bu saçlar. Tabi ki saç insanı çok değiştiriyor. Yüzüne renk geliyor insanın amaaaaa bundan sonrası birazcık zor olabilir. Artık her ay kuaför yolları göründü size de şekerim.

Pel dedi ki...

bence çok hoş olmuş saç renginiz. resimde yüzünüz görünmese de yakıştığına eminim. güle güle kullanın. sıkıntıları dağıtmanıza sevindim.

pinomino dedi ki...

toplu iğnecim harikasın..bende boyadım kafayı:)) senin şu tona biraz daha turuncu biraz daha kırmızı kat..hah işte o da benim rengim:)))
artık gelecek ay dip boyaya gideriz birlikte:))öptüm çok:)

yalnızlar kraliçesi dedi ki...

saçlarının rengi çok hoş görünüyor.

iyi sabretmişsin valla saatlerce kuaförde..

Toplu İğne dedi ki...

eyseancim, sağol canım, değişiklik iyidir, haydiii değiştir değiştir de görelim :)

nescim, şanslısın, ben nasıl dayandım o 5 saate bilmem. sanırım psikolojik bunalım sebebimdi :))

aslıcımm, evet senle yan yana gelip foto çektirelim; karamale kızlar da yazarız altına :))

bencem, sağol şeker. senin de kahveler pek bir afilli olmuş ama. ben de öpüyorum seni

gayriyeee, sağol şekerim, parlayayım azcık donuk kış günlerinde, diy mi ama

güncüm, sağol, oh valla moralim düzeldi sayenizde. dur bakalım kocam farkedecek mi?

nenonicim, haklısın alışveriş de bende aynı etkinin belki de prozaklısını gösteriyor, ama bu daha ucuz. ben alışverişe bi çıksaymışım, 1 sene öderdim artık. iyi ki 5 saat kuaförde kalmıştım yoksa alışverişle batardım!!

figencim valla kuaförüm öyle söyledi, karamelmiş adı, ben de onun yalancısıyım. sen de güle güle kullan.

cenebazım sağolasın, bu iltifatlar gerçekten çok iyi geldi bünyeme.öpüyorum

Toplu İğne dedi ki...

elmaşekerim sağol. senin 1/3 foton da öyle. kahverengi yakışmış çok. bu arada pantalonuna ve botlarına bittim.

şebnemcim, ya şimdi sen bana hayatın gerçeklerini söyledin ya. valla haklısın ben bunu düşünmemiştim, şimdi diplerim çıkacak kahverengi olarak ve ben hemen gitmezsem dip boyay, roman vatandaşlarımız gibi ver elime bir sepet çiçek, satayım alsancak sokaklarında. hah haa haaa

sevgili pel, çok teşekür ederim, amin amin, epey bi dağıldı sıkıntılarım, saç rengimi değitirmek bile yardımcı oldu inan.

pinooo kız, ay ne olur koy şu değişen saç rengini bloguna. yoksa turuncu kafa pino gerçek mi oluyooo? ya dip boyayı hatırlattı şimdi yukarda şenem..valla bunu hiç düşünmemiştim ben iyi mi? valla senle kaç ay idare edicez bakalım böyle her dakka dip boyaya gitmeye?

yalnızlar kraliçeeesiii; sabırdan çatladım, hava da bir güzeldi izmirde geçen cumartesi sorma! kapalı kaldım k.ç kadar salonda, bekle allah bekle. sırada vardı bir de.

aqua / ~~denizbahcesi~~ dedi ki...

benım saclarda bu renk Allah boyamıs benımkılerı ama :) yanı cok begendım!!!

Adsız dedi ki...

bnde daha yeni boyattım gercekten harika bi renk ve çok dikkat cekıyo hem dogal duruyo hemde canlı ama şu bi gercekki herkese yakışmaz mesela esmerlere kumrallara çok yakışır mesela ben :D:D:D

sarı papatya dedi ki...

öncelikle saçın süfer olmuş güzele neyakışmaz fakat ne olur kızlar bana yardım edin saçımı karamele boyattım inanın herkes hastalıklı gibi oldun diyip üzüyolar tenim beyaz biton makyaj yapıyom yok yokbukadar bakır durduğunu bilsydim valla yapmazdım kuaf.gittim güya kapatıcı bişey boyadı olmadı dayanamadım açık küllüsarı yaptım yine yok sanki kafamda bomba patladı çok üzgünüm neyapıcam deliolcamüf hadise yada foxdakihaber sunan kadıngibi istiyom balyaj röfle yıpratıyo ince telli kesinlikle olmaz