Salı, Temmuz 24, 2007

Başlığa Layık Olmayan Bir Karalama

Aman içimden gelmiyor yazı yazmak. Ne diyim ki? Deniz'e düştük Yılana sarıldık (aslıcımın spontan bir lafıydı- bayıldım ve aldım, kullandım - izin verdin di mi kız aslı?).
Deniz kim mi? aaa siz de pek bi cahilsiniz ayol!

Neyse ben turkuaz renkli ve yandan yırtmaçlı yaptırcam.. siyahı pek yakıştıramadım kendime. Conehead olmak da yakışmaz bana. Maybe hotoz? Who knows?

8 yorum:

Nenoni dedi ki...

Vallahi şaşırıp donup kaldık ,ne diyelim?Söz konusu kişi ise bu sonuçları hiiyç üzerine alınmadı baksanıza.

Aslı Cin dedi ki...

İineciğim, akıl eden sensin, izni mi olurmuş?

Ben afilli bir Ninja kıyafeti düşünüyorum, siyah daha da ince gösterir,yırtmaç beni bozar.

Deniz kim ayol? Ha ha ha!

Toplu İğne dedi ki...

nenonicim ben bu denize kızıyorum zaten. şok olmadım ben açıkçası bekliyordum.ne bekliyorduk ki, chpnin tulum çıkarmasını mı? adam pişkin yeter artık bırak o koltuğu di mi? utanmadan bi de %1,5 oylarımız ilerledi süperiz falan diyor bunak!

aslıcım, ninja ha? ahaa haaa haa. ay bi an çok güldüm aklıma sen ve ben izmirde bospada ninja kıyafetlerle V.S'nin ihraç fazlalarına dalışımız gibi bir hayal geldi. bende yırtmaçda var tabi, V.S'leri alttan geçiriveriyoruz, nasılsa kabin gibi bir şey oluyoruz o çarşafları giyince :))

Aslı Cin dedi ki...

Ha ha ha alemsin.

1- Güneşin zararlı etkilerinden korur.

2- Kabine gerek kalmadan her nevi kıyafet denenir.

3- İnsanın gözlerinin güzelliğini ön plana çıkarır.

4- Zayıf gösterir.

5- Kim olduğun anlaşılmadığından tanınmazsın. ( Paparazziler peşimde derdine son)

ikizlerimbenim dedi ki...

İğneciğim, acı yeşil rengi benim favorim, hani daha hayat veren dinine imanına bağlı imajı vermesi açısından, benim adam da akşama diğer 3 cariyesini de getiriyor, eee artık böyle, yakında bloglara da kısıtlama gelir, uzaktan uzağa el sallarız

yalnızlar kraliçesi dedi ki...

yırtmaç yok olmamalı sevgili iğne.. hakikaten bu sıcaklarda denemek için kabin derdi olmayacak ne güzel.. giy kıyafetin üzerine, ohhh... çık sokağa... denemesi de kolay, giyinmesi de..

Toplu İğne dedi ki...

ikizlerin annesi ... evet evet yeşil daha mantıklı. ama sanki benim asi ruhum fuşya olsun da der gibi ! ahaaa haa haa.blogda neymiş ayol, tv radyo falan yasaklarlar mı? amaan boşver biz de gider gemi alırız 3-5 tane tanesi milyon dolarlarla, seyreyleriz dünyayı.peeeh

yalnızlar kraliçesi ama yırtöaçsız çıkamam ben kızım sokağa. bi yerden hava almam lazım benim. izmir sıcağı bu boru değil yani :)) ama kabin özelliği iyi ama değil mi?

Toplu İğne dedi ki...

ay aslıcım seni unuttum ben...haqdi bütün maddeleri anladım da.... şu 3. maddeyi anladıysam conehead olayım yani.. gözüm gözükmeyecek ki nasıl gözüm daha güzel gözükecek? Bu cümle de tekerleme gibi oldu asl ya.. hadi çöz sen de benim bu cümleyi :)))