Pazartesi, Haziran 11, 2007

Gayriye’nin akibeti…ve çekilen son resmi


Bir 15 gün bloguma giremedim, Çarşamba pazarına döndürmüşsünüz can’ım blogumu… Yahu ben asskerliğini mucbir sebepten çok istediği halde yapamayan kapı gibi özürlü raporu olan yiğidim aslanım ahmedim burağımdan bahsediyorum; birileri kalkmış bana gayriyeyi soruyor… Yani ne alaka? Ben gayriye hanımın basın sözcüsü müyüm?

Merak edenlere söyliyim; gayriye elimde. Filhakika yaşıyor, hem de maşallah sapasağlam. Yaptığım tüm tacizlere ve işkencelere rağmen ölmedi. Obur gibi de yiyor, rehine olarak aldım, ocağıma incir dikti… starbuckstan mochalı soğuk kahve ister, mc donaldstan bigmac ister, salçalı makarnaya burun kıvırır pesto soslu penne ister, bağlı elleri nasır tutmasın diye bodyshopun kenevirli bakım kremini ister, sıcakta kokmasın diye lady speed stick 24 ve lancome serinletici fücut spreyini ister, rujunu tazelememi ama tazelerken de juicy tube mercan renklisini kullanmamı ister de ister… Soğuk mocha yerine nescafenin 3ün 1ini aldım, içmem dedi, juicy tube yerine ketrin arley mi ney hani 3 yeteleye ruj var, aldım sürdüm, dudakları uçukladı, çenesini çekemedim, gittim juicy'sini buldum aldım...çok yakındır, üstüne para verip almak isteyene kaktırabilirim.
Aşağıda merak eden ve yorum bırakan bir sürü anonime duyurulur (nihat doğan kişisi de dahil)
O kadarrrr!

7 yorum:

uykucu dedi ki...

zavallı gayriye hemen blog camiası olarak bir gayriyeyi kurtarma operasyonu yapmalıyız.toplanın gayriye dostları:))))))))
(bu arada onu bırak beni al, hizmet süpermiş!)

Aslı Cin dedi ki...

Ha ha ha! Çatlak !

Bana bak, ben gelmeden bişi yapma kıza, kordonda bir bira keyfi yapalım hele önce.

Sonra naaparsan yap şekerim ama unutma ki Nihat Doğan ve tüm anonimgiller peşini bırakmaz onu da bilesin.

Toplu İğne dedi ki...

figencim, aman alın valla bu gayriyeyi, operasyona falan gerek yok, rehine sizindir. hayrını görün.. hizmet sonsuz bizde anacım; takas yapabilirim senle gayriyeyi :)) hem de bayıla bayıla :))

aslıcım :))) napayım anacım, bir önceki posttaki yorumları ancak okudum; mecbur kaldım ceza olarak gayriyeyi rehin almaya ancak ocağıma incir ağacı dikti şerefsiz :)) neyse seni bekliyom sen gelmeden bişey yapmıycam, kordonda içerir sonra dökeriz denize :)) ehi ehi

Adsız dedi ki...

Süper şahaneyim. Herkes bana hayran.
Imza:Ceo

Sebnem'den dedi ki...

işsiz kalırsam senin eline düşmek isterim...ne de olsa az'a kanaat etmeyen çoğunu bulamazmış..ama ayaklarıma tuz döküp keçilere yalattırma..dayanamam!

Adsız dedi ki...

Valla biz anonimler Gayriye'yi
orduya yazdırdık.yırmı gun bedellı
gıdecegınden ucretı t.ıgneden tahsıl edılecektır.Ali Cindoruk

Toplu İğne dedi ki...

aaaa sayın ceo? siz fakat fakat sizz? yoksa sizzz? ama nasıl olur? sizzz??

sebnemcim ha a haaaa haa, keçiler hiç aklıma gelmemişti bak, süper fikir. gayriyeee, uzat ayaklarını bakiyim

ali bey; 20 gün bedelli için para işlemez bende. mümkünse uzun dönem rica edeyim gayriye için.