Pazartesi, Aralık 18, 2006

YETTİ GARİ!

Ben demiştim size. Benim makus talihim sebebiyle, benim bünyem tek bir ameliyatı kaldırmaz mutlaka ikincisini ister diye.

Malum mabad ameliyatım geçeli henüz 1 ay olmuşken, ameliyat sonrası kontrole gittim ve 6 adet daha henüz bebek olan çıbanımsı mutanta daha rastlandı. Salı günü tekrar ameliyathane yolları gözüktü bana. Acım büyük (manevi anlamda!), şaşkınım, korkuyorum, şansıma s.çıyorum, halime acıyorum, bana bu virüsü bulaştıran havuzlara da teessüflerimi bildirmekten öte de bir şey yapamıyorum. Kızgınım.
Kıssadan hisse: sakın havuza girmeyin- temiz deseler de inanmayın. Doktorumun dediğine göre sürdüğümüz ultra korumalı güneş yağları, havuza girdiğiniz anda suya yayılarak suyun içindeki her tür korumaya yönelik havuz ilaçlarını yok ediyormuş, nötr’lüyormuş. Hay 100bin kunduz diyor ve benim için duacı olmanızı diliyorum ki BU SON OLSUN! Yetti gari!

25 yorum:

Adsız dedi ki...

geçmiş olsun:( belli ki virüsler seni çok sevmiş ama tez zamanda giderler umarım:) ben zaten havuzalara güvenememişimdir şimdiye kadar demek ki varmış bi nedeni.

yalnızlar kraliçesi dedi ki...

geçmiş olsun iğne yaa...

inşallah kolay atlatırsın. dualarım sizinle.

Pel dedi ki...

Çok geçmiş olsun, umarım sorunsuz bir ameliyatla bir an önce geçer gider. moralini bozmamaya çalış, insan m.ktan şeyler için moralini bozmamalı değil mi? seni sosyal aktivitelerle canlandırıp neşelendirelim,ya da hediyelerle. ne istersin?

Asortik Krep dedi ki...

Geçmiş olsun şimdiden ..

cenebaz dedi ki...

Hay allah ya. Tam şanssız bedevi durumları. Şimdiden geçmiş olsun.

Adsız dedi ki...

Ay son olsun yaaa, bu ne be onca kosturmanin arasinda, bi de yeni evli Ignemize nedir bu isgence, sabir denemesi mi yapiliyor senin uzerinde anlayamadim ki.. Cok cok gecmis olsun demekten dilimizde tuy bitti ama insallah bu son olacak ignecim, sabir azcik daha..

acicikolata dedi ki...

bence kıçını toptan aldir liposakşınla kurtul bacı

Adsız dedi ki...

Ben sana bir kurşuncu teyze yollayacağım kurşun döksün cass cass diye. Ne bu böyle yaaa
Ben havuza girmeyi sevmem. Bİr bildiğim varmış bak :):)
Geçmiş olsun
Kendine iyi bak

Adsız dedi ki...

Çok iğrençsin.Tiksindim fena halde senden.

Adsız dedi ki...

İİNECİĞİM, ŞİMDİ HABERDAR OLDUM, BEN DE DÜN EVDE HASTA YATIYORDUM. Çok geçmiş olsun canım, ben tiksinmiyorum şekerim senden, dünya hali bu, herkesin başına gelir.:P

yalnızlar kraliçesi dedi ki...

şu saatlerde geçirdin mi acaba operasyonunu. umarım kolay olmuştur..

Toplu İğne dedi ki...

püstüklü mamacım çok teşekkürler, ne değişik ismin var senin öyle? :)) havuzlara iyi ki güvenmemişsin, sebebi işte ortada.

eyseanncim evet anacım gene... inş :))) bu arada sana yorum bırakmak ne zorlaşmış yahu! 2 saat boşlukları doldur sonra da gönder ve de çıkmasın.. iyi mi?

yalnızlar kraliçesi, çok sağol. ihtiyacım var çünkü.

pelcim selam. evet evet neşelendirin beni. hatta bak aşağıda abuk sabuk hakaretler yazmış bir adet anonim korkak yaratığı. nasıl da beni neşelendirdi işte. ama sizin güzel temennileriniz yeter de artar bile.

Toplu İğne dedi ki...

asortikcim çok sağolasın.

cenebazcım şaka gibi di mi? bedeviyim resmen. inanamıyorum hala

elmacım, sorma isyan edesim var artık. sanki biri voodoo yaptı bana, habire üzerime batırıyor iğneleri.inşallah son olur canım

gayriyeee, iyi fikir, hem de güzelliğime güzellik katarım di mi kız?

zeyacım, ben pazar günü döktürdüm valla. dur bakalım faydasını görcem mi? havuza iyi ki girmiyon valla, ben de girmiycem artık.

aslıcım, ben de seni merak ediyorum nerde bu kız diye kıyamam sana da çok geçmişler olsun. ayrıca benden tiksinmediğin için de çok teşekkür ederim. haha haa haaaa

yalnızlar kraliçem, yok kız salı saat 17.00 de olacam yani az kaldı az. valla yine de çok teşekkür ederim canım.

Toplu İğne dedi ki...

ve gelelim sana anonim insan.
insan diyorum çünkü bilgisayar kullanıyorsun, hayvanların böyle bir yeteneği yok. Zaten onları seninle karşılaştırmaya kıyamam. Sen baya bi "insanoğlu insansın"...

Hani sen benden iğreniyorumuşsun ya;ama ben senden daha çok iğreniyorum, tiksiniyorum, çünkü ben düzeleceğim, iyileşeceğim ama sendeki iğrenç kalp ve hastalıklı beyin ilelebet baki kalacak.
Anladın mı bu uzun cümleyi? yoksa senin beyninin kurabildiği kadarıyla kısa cümle mi kursaydım?

Neyseeee, ikile anacım, sana ne kendi blogumda ne de benim blogumu okuyan insanlar arasında ekmek yok. İKİLEEE

enne dedi ki...

geçmiş olsun.

Adsız dedi ki...

geçmiş olsun ,daha önce bir yorum yazdım ama niyeyse gitmedi.Amanın şu saatlerde girmek üzeresin sanırım hadi çok çok geçmiş olsun.o anonimede not:"kardeşim iğrençsin de ne demek, okuma yahuu;allahallaah..."

Adsız dedi ki...

Toplu İğne geçmiş olsun!... Çok üzüldüm..

Adsız dedi ki...

Merhaba
Nasıl oldun?
İyi misin?
Ameliyat oldun mu?
Öpüyorummm

Tijen dedi ki...

sevgili ti,
bence de yetsin gari. söyle saglikli basla yeni yila ve hep öyle gitsin.
ti

gazel vakti dedi ki...

İğnecim bu böle olmıycak tıptan ümidi kes okutup üfletcez seni olmassa sen gayriyeyi dinle toptan aldır sen bunu. Zati bi işe yaramıyo be. Olmassa al bi paket tuz başımın gözümün sadakası için de ver bi fakire en kısa yoldan.(Hay Allah'ım okuyanda ben bunları yapıyom sancak.Ama neydecen senin durumunda yapardım valla)

Kız empati kurdumda şaka bi yana valla zor be işin. Geçmiş olsun.

vintage biscuit dedi ki...

ignecim gecmis olsun !
yeni yila saglik problerinden cok cok uzaklarda girersin insallah
mucx

Toplu İğne dedi ki...

ennecim sağolasın.
nenonicim sağol arad ahıyarlık yapıyo bu blogger. ben ofise gelip yazana kadar valla bitti büyük operasyon (!) :))

BGMcim çok sağol, valla benim kadar değil! :))

zeyacım, sağol oldum ameliyat,iyileşiyorum sanırım moralim boktan ama. ne de olsa bu genital siğillerin tekrarlama olasılığı çok fazlaymış 1 sene içinde.ben de öptüm çok sağol

sevgili TiCim, adaşım, evet inşallah yetsin artık, itsin gitsin valla bu 2 ayda 2. kez oluşum, yetti gari!

gazelcim,
ha ha haa alemsin valla.. kız valla kurşuncu nineye bile gittim dur bakalım öbür ay 1 ameliyat daha olmazsam yırttım demektir. elem tere fiş. valla empati-mempatiyi bırak..havuzdan uzak dur, berbat bişi çünkü!

vintıccım, sağol canım, umarım inşallah, sanırım, off off offf.öptüm

Adsız dedi ki...

sağlıklı sevgi dolu günler diliyorum.geçmiş olsun..siz,bildiğinizi yazınız..başkalarına boşveriniz..istemiyen okumasın))

Adsız dedi ki...

Off off off, çok geçmiş olsun! Umarım tekrarlamaz bi daha, evlerden ırak! Makine mihendisi olaraktan katılıyorum, havuzlardan deniz sulu olanları tercih ediniz. Öptüüümm...

Toplu İğne dedi ki...

merhaa anonim, ismini yazmamışsın kusura akma isminle hitab edemiyorum sana. çok teşekkür ediyorum iyi dileklerin için. sevgiler

cadıcım, teşekkür ederim canım.çok haklısın bir daha beşel verseler girmem havuzlara. deniz suyunu tel geçerim artık!