Çarşamba, Kasım 01, 2006

Geri vitesle nasıl araba parkedilemez?

Bir kadının anatomisine baktığımızda bazı durumlarda o anatomik yapının kalleşçe kadına ihanet ettiğini görürüz. Nedir kadın? Kırılgan ama güçlü hem de kaya gibi (bi de taş gibi sıfatı vardır kaya gibi dersin, güçlü-sağlam dedin diye onur duyar; taş gibi dersin, hemen seksüel bir anlama kaydırıverirler- neyse konudan uzaklaşmayayım çok- dönelim tekrar kaldığımız yere) sonra kadın anaçtır, derleyendir, düzendir, yasadır, çiçektir, zariftir, güzeldir, üretendir, etkendir hem de ayrıca edilgendir, güzeldir, kalbi sıcacıktır, tüm sevdiklerin bağışlamıştır, panterdir, kızar, parlar, kavga eder ama çok sever… Kadın ayrıca erkektir, güçtür, tarlada fabrikada çalışandır, çalışkandır, anadır, babadır, korkusuzdur, terazidir, adildir, kadın cazibedir, tutkudur, şaraptır…

Bunları duydunuz hepiniz selam durdunuz, mayıştınız, ruhunuz okşandı, yumuşadınız değil mi?

Peki be Allahın cezası kadın; NEDEN ama NEDEN arabayı geri geri sürüp sağdaki 3 arabalık boş yere park edemezsin? Ve tüm trafiği felç edersin? Yukarıdaki övgüleri sana boşuna mı yazdık! GERRRİİİY , GERRRİİİİY (Burhan gibi okuyun ltf)

22 yorum:

Ben'ce dedi ki...

Çok doğru bir nokta bu sevgili iğnecim...Hele benim gibi park özürlü için!! Amaan boşver bir o eksik kalsın, herşeyin bir çözümü var bu hayatta,valla gidiyorum dümdüz parkedeceğim,geri geri uğraşmayacağım bir yere giriveriyorum olup bitiyor!!!Çook öptüm seni,sevgiler...

kedi dedi ki...

Allah belanı emi adi iine!!
Bi kerem heçç üstüme alınmadım çünküm ben çok iyi araba kullanır ve çok küsel park yaparım.

Bir keresinden bi komşu adamın parkedecem diye neredeyse antropoza gireceeni gördümüdü de "bırakınız lütfen ben parkedeyim"dediydim.Adamcaiz biraz gülmek istediğinden olacak alayınan indi arabadan ve ben biyonik ve çevik bir hamleyinen tek bir manevrada cart diye parkediverdiydimidi.

Ama ayı komşu adam da bana sağol demeyip "acemi şansı yaa"diyerekten sevincini gislediği ve kendine duyduğu öfkesini kusuvirmişti.
Ama eninde sonuda antropoza gircee için onu kendi ayı halie bırakıvirmiştimidi.

Heee bide iyi araba kullanamayan bir acemi erkek,acemi bir kadından daha da çekilmez oluyor.bence asıl korunmamız ve hakaret etmemiz gereken onlar.

Valla ben hatasını gördüğüm bi erkeğe hiç çekinmeden basıyom kornayıda,selektörüde,el işaretinide(el sallıyom yani,"naaber amcaaa naapıyon yaa senn"yada"hiyoop nolüüyoz oolum!nörüyon bagalım sen şimcik!"veya"hah oldu demi!dörtlüleri yaktın oldu yani!ayı gibi ortaya parkediyon!"anlamında el hareketleri veya "hişşşt,bana bak bakiim sen hemşerim!Bunu şimdi bi bayan yapsa basardın demi küfürü !!ben sana napiim şimdi ha!!diyom),öfkemi belli etçek yüz şeklimi de göstertiyom.
Asıl şu erkekler trafikte olmasa biz ne güsel araba kullanacaiz amaaaaa.............

Seni şu yazın için şiddetinen kınıyooor,seni trafikte gördüğüm yerde eziceeemi beyan ediyom!
Nokta

Nenoni dedi ki...

En sıkışık trafikte hiçbir kere sinirlenmeden ve paniğe maniğe kapılmadan(ufacık zonguldakta trafikte mi varmış demeyin,burda herkesin arabası var ama o arabaların gideceği yol yookk)araba kullanan ben o arabayı parketmeye gelince ufarak polo yu bi yanlara sığdıramıyorum.sadrazamcım(eşim) yada apartmanın kapıcısı arabamı düzeltip parkediyorlar bi zahmet:))

Pareo Anne dedi ki...

yaw ne kızıyon belki acemidir, belki streslidir. öyle ya, bu iş tecrübe işi, akıl zeka işi değil ki...
olmuyo iineaaanım olmuyo. kadın kadına destek olmazsa halimiz noolur?
sen hemen inip, gerilmiş trafiği, ne aceleniz var be, bekleyin iki dakka diye sakinleştirip, yardım ediyim bacım diye, kadının yardımına koşacaktın.
ne o öyle kornaya asılmalar dııt ddıııt dııt...görmedim sanma, hadi bi daha olmasın bakıyım...
ay şu word verificationdan da gına geldi be üfff tam 8 harfli bir zamazingo çıktı karşıma...

Toplu İğne dedi ki...

aman da aman bak bak iki park özürlü de burunlarından kıl aldırmıyor :)) ha haa haa; bence ve nefin hanfendiler; hani sizi yıllardır tanımasam ikinizi de şöför nebahat sanıcam; açtırtmayın kutuyu, söyletmeyin kötüyü :))))

biyonik pisi; bu kınama olayından seni de nefin ve bence ile aynı kefeye koymak geldi içimden. His-i kalben vuk'u :)) sanırım sen de beceriksiz bir bayan sürücü vaka'sısın da ondan bu vızvızlar. yemezler gülüm yemezlerrrr! :))

nenonicim canımsın ya :))) park özürlü arkadaşım benim.. bek nefin de, bence de ve kabul etmiyo ama adi biyo da park özürlü :)) benim sizin gibieri yolda görünce valla içim acıyor.Nerde yolu tıkamış ya d a kötü araba kullanan biri var, görmeden "bu kesin bir kadın sürücüdür" diyorum ve emin ol, yanından geçerken bir bakıyorum kadın çıkıyor. Ben de bunu çözmeye çalışıyorum; kadınlar bu kadar muhteşemken, neden park etme özürlüler (valla ben hariç!)

kedi dedi ki...

İiineee,şimdi seni bi parkederim görürsün stop lambanınkini uleyn!

Seni parkettiğim yerden aslı gelse çıkaramaz allaaamaaa,ha!

ERDIL dedi ki...

Ay igneli kardesim.Yukardaki meziyetlere sahip bir kadin arabayi sokak ortasinda birakip gitse ne oluuuuuur.
Bu düsünce beni baglar.

Asortik Krep dedi ki...

Ben doğuştan iyi park edenler arasındayım galiba :)
Genelde kız arkadaşlarıma da öğretmeye çalışırım zorluk çekmesinler diye..
Aslında tekniği çok kolay..Neden eşler hanımlarına öğretmezler bilmem..Sanırım kendi bildikleri konuma yaklaşmasınlar diye ve bilgiçlik taslayabilsinler diye çoğunluk öğretmiyor ..Evet hanımlar..bence artık güzel parketmeyi öğrenmek isteyen varsa kesinlikle eşine sorsun..Genelde erkekler biliyor ama paylaşmıyor..

Aslı Cin dedi ki...

Sonunda koca koca yazdığın konuya kadar ben olduğumdan emindim ama çok iyi şoförüm ben yaw! :P

vintage biscuit dedi ki...

:))))))))))
direksiyon dersindeyizzzz hoca var yanimdaaa sert bi hatun
henuz citirken ben ,, tirsiyorum kadindan cunku bahariyo herseyE

gecen donem bi gerizekali vardi 2. haftada hala parkedemiyodu dedi bana..
2. hafta oldu ben panik oldum ,, ulan parkedemezsem benim arkamdan da der korkusuyla PARKETTIM
hala aklima o kadin gelir korkudan jet gibi sokarim lanet arabayi
ama cikamam o ayri
hahha

gazel vakti dedi ki...

İğne ben üstüme alındım yazdılarını zati ben iyi arabada kullanamam.Ama biyoyu kıskanmadım desem yalan olur.En kısa zamanda trafikte erkelere beş basan bi hatun olmak istiyorum.Yanlız iğnem bişiy sorcam patlak lastik değiştirmeyide bi soruvir biyoya onunda yapabiliyosa apla büyüksün dicem.Ben değiştirebiliyom.Tek hareketle.

Adsız dedi ki...

CUNKUUUUU:) butun o "gercek" sifatlara ek olarak, kadin, henuz araba kullanmaya tam olarak hakim degilken bile trafige cikabilecek kadar cesurduurr!!!!!:):):) nasil bagladim ama:)???

kedi dedi ki...

Eehemm KAZEL VAKİTÇİİM;
bırakalım şu adi iineyi canııım.
Biz burda yazışalım güsel güsel.
ne de olsa iinecik burada sadece bir aracı.
Nihohhahaaa hahhhaaa hada haaa da hada hada ve dâhii hada hahhaaaaayttttttt!!!

Bak güselim gazelli vakitli kızcaizciim.
Ben sadece arabayı pek güsel kullanmak ve erkeklerle sidik yarışına girmenin dışında(hatta caanım kocacım"bak Biyo,birgün ayının birine denk gelecen,benim başımı belaya sokma lütfen,kamyon şöförü gibi kullanma şu arabayı çıyan çıyan e be karıcıım"bile demiştir ve hatta koltuğumun altında fırınlanmış gocca bir sopa bie bulunur ki hani kapıştığımda güvende hissedeyim kendimi diye,sanki ben o sopayı kaldırıp savurabilicem,o derece ağır yani) pek bi b*kundan anlamam bu araba mevzusunun.

Hatta benzinin bitip bitmediğinin bile farkına varmam.Orda bi kırmızı şiy yanıp duruyo aman ne güsel,atraksiyon oluyo derim.
caanım kocam sorar:Biyo bu lamba ne zamandan beridir yanıyor?
Benim cevap herzamanki gibi aynı olur:"Şimdi yandıııı!!!"

Halbuysem yalannnnn!!!
Bakmadım bile.Ne şimdisi ,salak bigün erkeklerle kapışacam diye kalacam yolda görecem stop lambasınınkini.Yolda kalsam var ya arızanın ne olduğunu bilem anlatamam telefonda ben.Sadece kilip küselleri gibi duman çıkan kaputu açar,saçlarımı bi o yanna, bi bu yanna savurtur,sankim mal deelmişim de anlıyomuş gibi yanan motora bakar ve tekere bi tepik koduktan sonra beklemeye başlarım yolda biçare biçimde.

Bide lastik mastik değiştiriyo muymuş bi soruvermiş?
Anam ben opel servisimiyim ki.
Rot-balans-lastik-cimnastik işlerini de ben yaptıktan sonra servisçiler ne b*k yiicek anlamadım .

Bide len gazell,sen bizi mi yiyon yoksam gerçekten lastik neyin değiştiriyon mu?Hemi de tek hareketle?Diyiver bakeem.

Toplu İğne dedi ki...

biyocan gel pisi pisi geel, geeel, geeel :))

erdil beycim emin olmayın o kadar. o meziyetler dediğiniz evellah tüm kadınlarda var da (ehi ehi)... trafiğe o kadınla bir çıkın 2 dakkada katil olmazsanız şerefsizim :))

asortik krepçim valla harika bir yaklaşım getirmişsin. evet ya çok haklısın. doğru, erkekler özelikle göstermiyorlar eşlerine, bir şeyden de kusur kalın diyorlardır eminim içten içe.

aslıcımm, senin eski yazılarından harika bir şöför olduğunu hatırlar gibiyim ha ha ahaaaa haa haaaa haaaa... ay pardon birden aklıma senin benzinsiz kaldığın yazın ile sitenin otoparkındaki maceraların geldiydi de haaha haaa :))

eysean; iyi denemeydi kız; maşallah diplomat olacan sen büyüyünce kesin. sen bir ehliyetii al da görcez seni de yollarda :))

Toplu İğne dedi ki...

vintiç; kız ne nalet kadınmış o öyle! bırrr, ama belki de özellikle öyle yapıyordu her bayan öğrenciye belki her bayan g.zekalı yaftası yapışmasın diye canavar gibi park edebiliyordu. ama aferim hiç değilse park özürlü değilmişsin ama ya çıkartması? ha haa haa. hadi vinti., göreyim seni, bi de girdiğin gibi çıkarsan harika bir şöför olacaksın

gazelcimm,madem iyi araba kullanamıyon, takiler ne güne duruyor di mi ama? Aferim valla çok takdir ettim seni, hiç dğilse biliyosun durumu. bazı hatunlar bunu bilmeden kendilerini schmi sanıp yollara çıkıyorlar ve 30 km hızla sol şeritte akıyorlar :)

elmaşekerim; valla sen diplomat olacak hatunmuşsun . kız o ne güzel bağlama öyle? bittim, öldüm yazdığına. helal sana :)

biyocan, pisst, pissst; kız senin dediğin gibi bir şöför nebahatsan; benim bildiğim biyo; rotbalans ayarı da yapar, teker de değiştirir, patlak lastiğe yama yapar, radyatöre su koyar, araba su kaynattığında neler yapacağını bilir, akü bittiğinde aküyü şarj edebilir, trigel kayışı koparsa napacağını bilir... öyle al sopayı eline, kamyoncuya zıpla yok. kız naparlar seni sonra? mazallah! :))

Aslı Cin dedi ki...

İine hanımcım, o benzin olayını kayıtlardan çıkarınız pliz. Ha aldım ha alıcam derken başıma gelmiş bir olaydır, park yerindeki vukuatım da hatırlarsanız diz boyunca karda meydana gelmiş ve de kazasız atlatılmıştır.( Yoksa ondan bahsetmiyormuydun sen? :P)

Tozunu attırıyorum yollarda milletin kızım ben, peeehhh.

Meltem dedi ki...

Aslıcin'e inanıyorum ben. Hatta benim bloga bıraktığı bir yoruma bakıp bakıp baya bi tırsmıştım da cevap bile veremedimdi. İnanmayanlar buradan bakabilirler.
http://breezybead.blogspot.com/2006_06_01_breezybead_archive.html

Adsız dedi ki...

Bişiy itiraf ediyim mi.Ben çok iyi park ederim. Ama edemeyen hatta düz yolda araba kullanamayan bazı hemcinslerimi şiddetle kınıyorum.

ERDIL dedi ki...

Arka koltuk ne güne duruyor.yanimda üc maymunlar.Görmem/Duymam/bisicik de söylemem.Nasil olsa sonunda ucu bana dokunacak.Kiz babasi olmanin avantajlari.

Aslı Cin dedi ki...

Hah bak Şebnem de şahidim olmuş :P

uykucu dedi ki...

valla ben kendi adıma inat uğruna araba kullanmayı ilerlettim, benim ne eksiğim var diye .hatta geçen gün bir otoparkta park edicem oradaki dingil ,isterseniz siz inin ben park edeyim dedi, bende sağol böyle böyle öğreniyoruz evladım dedim.hani kadınız ya yollarda da sol şeridi kimselere bırakmıyorum oh ya.kadınım ben kadınım kadınım kadınım ,her şeyi ben yaparım yaparım yaparım...

Toplu İğne dedi ki...

aslıcım kayıtlardan çıkarmam mümkün değil, okuduğumda derin izler kalmıştı çünkü:)

şebnemcim, evet haklıymışsın, okudum inandım :))

nuraycım helal olsun sana, ben de aynen senin gibiyim, kınıyorum onları! :)

erdil bey; siz alışmışsınız tabi, kız babası olmak kolay mı? :))

aslıııı, şıarcının şahidi bozacı ne olcak!

figencim; ha haa haaa çok güldürdün beni ya. hele uydurduğun kafiyeye taptım. Yolların fatihi figen! :))