Cuma, Haziran 30, 2006

Vermiş Olduğum Geçici Rahatsızlıktan Ötürü Özür Dilerim. Lütfen Alıcınızın Ayarlarıyla Oynamayaınız.T.İ.

Blog sayfa düzenim resmen sapıttı, arada bende de exe. hatası veren sayfam, gelinlik prova resimlerimi koyuverince; hasetinden çatır çatır çatladı işte. Hani aynaların çatlaması ile bir laf vardır hatırlar mısınız? İşte modern çağda aynalar yerine bloglar çatlıyor. Kısacası, bu aralar sapıtmayan bir "blog sayfa standardı" (template da diyebilirsin sen ey kokoş okuyucu) arayışlarındayım ve bilgisayar konusundaki bilgim oldukça basit düzeyde. Misal Solitaire ve Mayın Tarlası konusunda üstüme tanımam. Ha birde ömrüm boyu prezentasyon yapmaktan anam ağladığı için power point'te de süperimdir (kokoşcası; waooowww yani)... Ama sonuç olarak zaten ben bilgisayar konusunda geri seviyedeyim, sayfamda genel olarak exe. hatası veriyodu, bir de krstalim gizemli iş kadınım bana bloguna ulaşamıyorum diye haber gönderince, ben de başladım "1500 denemede template değiştirmece" oyununa. Bu sefer de sayfanın şakülü kaydı anasını satiyim... Beceremedim. Kal geldi! nefin'ciğime rica ettim, anlar bu işlerden o felaket derecede. Hani Bill Gates kendisini tanısa, kesin Microsoft'ta hatırı sayılır bir iş verirdi. Oncaazım da, ancak bula bula bu cırtlak mavisini yakıştırmış, ne diyim, bu aralar ayarlarınızla oynamayın, habire değiştiricem çünkü. Şu bazı bloglar nerden buluyorlar öyle standart template'larda olmayan o değişik şeyleri? Bana da anlatın, ben de öğreneyim...


Veeee.. Benim yarın yani cumartesi meşhuuurrr kına gecem var. Ya az kaldı, inanamıyorum okuyucu. Bak şimdi profilimi de değiştirmem gerekecek. Offf, bak şimdi okuyucu, nerden değişecek o? Bak yukarda 2006 yılları içinde evleneck olan diye bir cümle var.. Eee, evleniyoz işte, şimdi ara da bul nerden nasıl değişecek o? İyisi mi çoluk çocuk sahibi de yazayım da ilerde değiştirmeye gerek kalmasın :P

Konuyu dağıtmayalım; cumartesi günü için, İFAK'dan yöresel gelin ve gelinin saz arkadaşlarının kıyafetlerini kiraladık. Hepsi Ege yöresinin orjinaline sadık kalınarak tasarlanmış elbiseleri. Annem benimkini halen göstermedi, bugün alacaklarmış. Eminim tepkimden korkuyor kadın. Ne de olsa yeterince maymuna dönücm yarın akşam; kına şekerleri alındı; sanırım kayınvalidem o buharlı ütü ebadındaki gelin şekerini kafamda parçalayıp kıracakmış (umarım araya bir adet tepsi koymak akıllarına gelir milletin, yoksa yardık kafayı iyi mi?)... Efendime söyliyim, yanımda 5 adet de saz arkadaşım olacak, hepsinin kıyafetleri, başlıkları hazır. Ay bu egeli kızların kıyafetleri de efe kıyafetleri gibi bir süslü, bir asil, bir şık sormayın. Ben çok beğendim ve "anne, ben neden ondan giymiyorum?" diye sordum. "hayır dedi hain kadın B. (ben ona 05 B. diyorum), seninki farklı, peki tarif et dedim; yaptığı tarife göre ben Malkoçoğlu filimlerindeki Bizans prensesi Elanora gibi bişiy olucam. Yani o kadar rezalet! Gülmeyin tamam mı? Yoksa fotoğraf - motoğraf koymam size. Zaten anlamıyorum bu teknik olaylardan; valla bak baştan anlaşalım senle; gülmek hele hele kahkaha atmak ve hele hele o halimle dalga geçmek zinhar yasak!

11 yorum:

uzay dedi ki...

cıısss toplu iğneeeeee:))
http://www.pannasmontata-templates.net/ bu linkte değişik secenekler var template için bi bak istersen:) cok mutlu ol tamammmı? ilk sans öpücüğü benden:)

Adsız dedi ki...

Yüksek Yüksek tepelere ev kurmasınlaar

Ay ben bu şarkının yükseğini duyduğumda sular seller ağlarım.
Delimiyim neyim anam yanımda babam yanımda :)

Resim istiyoruz senin bizanzslı Elenaora halini görmeden rahat edemeyiz.

Yarın gece için iyi geceleer.
İyi Şanslar
Bir de öyle hemen elini kına için açma doldursunlar çil çil altınları öyleeeee

Sevgileeer

SoSo dedi ki...

Yarın gece umarım çok güzel bir gece olur....
Ayrıca resimleri istiyoruz prova resimlerini koyduğunda dalga geçtikmi bak bakalım sen koy resimleri....
Enişteye slm....
:)

uzay dedi ki...

canım toplu iğneee templateyi tamamıyla silip yeni download ettiğini oraya paste yapcan okadarcık..yazı yazmak yine aynı sistem hiç bi değişiklik yok..umarım anlatabilmişimdir:)

ince eleyen karakter dedi ki...

toplucugum hadı hayırlıısı resımlerı beklıyoruz dmeye gerek yok sanırım
temp te guzel olmus aslında mavı mavı nazar değmez ıste

bgm dedi ki...

Toplu İğneeee!!!!!!!!!
ben anlamadım neden senin yazdıgın seyler benim blogline sayfamda gorunmuyor..
Neler kacırmısım ben!!
En buyuk rakibem o ne guzel gelinlik oyle!
Sen ne guzel bir gelin olmussun oyle..
Walla gecen seneki kendi halimi hatırladım. Gene evleneceksin desenler tum heyecanı yeniden yaşarım seve seve ben.. (tabi koca asla degisemez!)
Umarım kına gecende cok eglenirsin.. Artık kına,dugun vs. resimlerini bekliyorum.
Not: Ben de tum gelinlik provalarımda kardesime foto cektirmistim. Sonra da onları dugundeki barkovizyonda kullanamıştık.. :))

Son soz: Bir omur boyu mutluluklar dilerim simdiden!

gazel vakti dedi ki...

Dopluuuuuuuu iğne yüksek yüksek tepelere ev kurmasınlar diyerekten hatta kınayı getir anne parmağın batır anneeeee diyerekten türkülerden birer demet yolluyom sana.Kız valla özendim yeminlen bacıııı anacığının kıymetini bil.Sen matrak geçiyon ama millet bayılcak senin egzantirik ve yöresel kınana.Ben görmeden bayıldım.Hele bi resimlerini koyma şart olsun gelir duman ederim oraları.Ay bari egeli kızlardan olsaydım keşke.Trtde gördüğüm zaman yapışıp kalıyorum böyle şeylere.Bide yeni nesilin kıymet bilip hatırlaması ayrı güzel.

crystalsdreams dedi ki...

canım cicim güzel iğnem..Allahıma çok şükür bu templatele sayfana girebildim..meraktan çatırt diye çatlicektim neler yapmış gelin iğnecim diye..
Şunu diyim ben sana şekerim, bugün çok güzel bi gün olacak,buna emin ol ve sen çook güzel bi kınalı kuzu olucen canım benimm..O kıyafeti giyicen ya,bi daha üzerinden çıkarmak istemicen ,çok yakışacak çünkü..Ben aynen bööle hissetmiştim meğer benim de içimde bi Elanora yatarmış da kına gecesine kadar bilememişimm..aha sen de bööle diicen..Bi de pek duygulanıcan, hele ışıkları kapanıp o mumlarla saz arkadaşlarınla yüksek yüksek tepeler eşliğinde içeri giricen ya sen..önce bi gülme geliiyo insana,ama sonra bi duygu yoğunluğu,bi acaip hissiyat..ne dediğimi bu akşam anlayacaksın..eminim:)
çok öpüyorum seni ve bu gece duygu patlamasından sonra en bi kurt dökme geceniz olsun,çakkıdı çakkıdı oyyniiyin efenim diyerek,kalbim Egede bu gece diye eklemek istiyorum:)

vintage biscuit dedi ki...

mutluluklar
iyi eglenceler

sevilay dedi ki...

selamlar, evet bende ne zamandir bloguna giremiyordum, ni hayet girebildim, herhalde bunlari yazarken, sen kina gecenden göbek atiyorsundur:)))

Allah bir yastikta kocatsin, mutluluklar dilerim.

Selamlar

CaDı dedi ki...

Süüperr!! O kıyafetlerle fotoğraf istiyoruz!! Çookk mutlu olun inşallah:)