Salı, Haziran 20, 2006

TA TAAAA! (BİYONİK KEDİYE İTHAF OLUR)

NEDENİNİ BİLMEM EY OKUYUCU AMA NEDENSE BİYONİK PANTERE PARDON KEDİYE İTHAF ETMEK İSTEDİM BEN BU YAZIYI...
Fazla yazı - mazı fazla olmayacak aslında... Maksat haftasonu boş durmadığımı, vertigomun az biraz iyileşmiş ve günlük hayata devam ettiğimi görün, beni merak etmeyin istedim...
Varan 1- cumartesi
iyileşmeye yüz tutan T.İ (J.W- sen nasıl kabul edersen; yersen!), gelinlik provasında... muhtemelen provacı teyze bana küfür ediyordur; "hay senin fotoğrafına da" ... diye





Sen hiç tombul bir gelin gördün mü ey okuyucu?

26 yorum:

SoSo dedi ki...

Tombulmu...?
Tombul kavramını tekrar ele almalıyım o zaman....
Ben farklı bir şey sanıyordum tombulu....
:))

kedi dedi ki...

Allah senin canını almasın emiiiii!
Kız msn de ben "palavra sıkıyorsun"sandım kızzz,ama yine de bu deli ne yazcak lan bana diye de girip girip baktım çaktırmadan;P

Ahaaa haahaa,
Provacı teyze naapıyo lan altına girmiş ööle?
İniştem görmesin lan adi iine,

Valla kızımmm,teyze bayaa kurcalıyo lan,işi gerdekten önce ben mi bitireyim diyor napıyor anlanmadım ki;P

Koyacak başka foto bulamadın mı?
puu senin suratına sıfatına emi de emiiiii!!

Gelinlik provasını Hamza Yerlikaya abiimiz yapıyo dimi,yoksa bu kollar sana mı ait?
Hayırrr hayırrr,olamaz,bu ben deelim de iinecimmm.
Yüzün çok yaağlı heralda,acaaip parlamış,hemen peeling yaptır anacım.

Bu kuyruu nassı toplayıp toparlayıp rahat edecenki sen düğünde?
İnsan dar,kuyruksuz bi model yaptırırdı,eh insan görgüsüz olunca demek ki bööle koç guyruğu kimin guyruğa para saçıyo,noocak işte,hiç!

Saçın başında pek bi hâli yola gelmeyecek gibi görünüyor sanırsam,pek bi çelimsiz ,pis saçların var,ne o ööle fare kuyruu gibi,,bari topuz yaptır düğünde,içine de pamuk neyin koydur,şööle çokmuş kimin görüksün.

EE bu gelinliğin askısı,kolu bacaa yok mu?Ne o memeler ortada ööle,halay çekmeyecen mi hiç sen,hoppidi zıppıdi göbecikler de atarsın sen arsız gelin utanmadan,eee noolcak,o memeler hopadanak çıkıvermiicekler mi ele güne karşı!

Tuu allah seni emi,kaynanayı kaynbabayı inişteciimi enn güsel gününde rezill rüsvaa edicek bu ahlaksız iine yahuu.

Naapsam ki,ben erken gelip şu provalara bi el mi atsam ki?provacı deyzenin yerine sana alttan ben mi dalsam ki,artık Allah ne verdiyse ha!Yoksa namus ahlak heçbişii kalmayacak anam babam.

Hayır bişii değil burada blog kızları olarak hepimizin namus meselesidir bu arkadaşlar!

Bence bu terbiyesiz geline hepimiz bi durr demeliyiz,naapıyosunn demeliyiz arkadaşlar,şimdi bu zavalllı adi iinecik naaptığın da bilmiyordur,hani başı maşı dönüyo ayaklarında ya,yidi yidi dayakları bizden tabee.

Aaaa,durun bakın şimcik aklıma ne geldiiii?
Ayy bu iğne başım dönüyo diyo ya a dostlarrrr,kız bu yoksa,düğünden önceee damadın ırzına geçmiş olmasınnnn kızzzz,e tabee doğal olarakta hamile kaldı buuu!vahhh başımıza gelenlerr vahhhh,bak ben ne büyyük bi kadınım a dostlarrr,yabana atmayın benim tespitlerimiii,yoksa sen niye tombul olasın dimi dimi a dostlar,aşer aşer,yi yi şiş,9 ay 10 gün soona ,ahhh vahhhh gitti namus gitti edep haysiyettt a dstlarrr!

neyse amman susun,susunnnn!Durumu çaktırmayın ,evlensin şu damadımız bizim zilli kızla da namusumuz kurtulsun.
Yoksa kim alır artık bu iiineyi.
Hem terbiyesi hem şiş hemide pis hemide hamile iineyi.


(Yalnız bi insan ancak bu kadar namkörr olurr,kız tutsun sana yazı ithaf etsin,sen onun büttünn kirli çorap çamaşır neyi varsa ortaya dökk,valla ayıptır yaa,manyak kedi falan diye,kızı kırdın geçirdin bee,ayıptır yahu!puu sana da bee!)
;P ;P ;P

Nenoni dedi ki...

toplu iğne tombul filan diilsin gelinliğin çok güzel görünüyor.gelinliğin kuyruğuna gelince benim fi tarihindeki nikahımda zavallı eşim gelinliğin kuyruğunu toplamaktan resimlerde görünmemişti neredeyse:))

crystalsdreams dedi ki...

iğnecim (farkındaysan artık başına topluyu koymuyorum:)) çok şık çok güzel bi gelinlik yandan kıyıdan köşeden gördüüm kadarıyla..sen de çok güzel bi gelin olacaksın..
benim kuyruk da epey uzundu,kuyruğu bırak benim duvak da gayet padişah fermanı gibiydi,ama düğün senin düğünün,gün senin günün..en havalısı neyse o yapılaaaa şekerim:)ayy çok heyecanlı yaa:)çok az kaldı di mi yaaa?
ek not: ben sana tombul gelin resmi bizzat kendi albümümden gönderirim:)

Adsız dedi ki...

İğnecim benim, çok duygulandım ta şimdiden seni böyle beyazlar içinde görünce. Yakışmış hem de çok yakışımış. Sevgiler tatlı arkadaşım. Minik kotorok...

Aslı Cin dedi ki...

İğneciğim, tombul görmemişsin sen. Gelinlik süper görünüyor. Ben çooook beğendim. Düşün bir de duvağı falanla ne hoş olacak.Dur ya ben çok duygulandım ağlayacağım şimdi.

Bu arada arkadaşlar iğne bloguna giremiyormuş, meraktan çatlıyor şu anda :)

elma dedi ki...

tu tu tu tuu masallaahhh, harika gorunuyorsun igneeee! nekadar kaldi dugune??

acicikolata dedi ki...

A-aaaaa! Hamza Yerlikaya!

Toplu İğne dedi ki...

sosocum, ayy ne diyosun? utandırdın beni valla. allah razı olsun..

biyonik delisi :)) ne diyim ben sana ha, N-E D-İ-Y-İ-M? Kepaze ettin beni blog alemine. senden kedi değil olsa olsa panter emel olur; yok bi daha sana ithaf mithaf! haydeeee.. deli kedi ne olacak! :))

nenonicim; mucccckk. sağol hayatım beni mutlu ettin. vallahi bak; demek ki herkes pisikopat pisi pisi gibi düşünmüyo :))

Toplu İğne dedi ki...

kristalim, canımın içi çok sağol..senin leoparın gibi olamam, sen tam vahşi cazibe... maşallah kızıma benim... benim kuyruk nenoninin dediği gibi maşallah upuzun, umarım orda biyonun gazabına uğramam.. harbiden kız bi ara atsana bana düğün fotolarından bir demet?

anonim kotoroğum, darısı senin başına.. ben de seni o kıyafet içinde ir an içinde görmek istiyorum.

aslıcım, java programı mı ne çökmüş benim resimlerimi postuma ekleyince..düşün yani; o güzelliğime dayanamadı blogum, çöktü. neyse bari, düzeldi... beğendiğine çok sevindim arkadaşım.

Toplu İğne dedi ki...

elmaşekerim, kız sen de zıpçıktı gibisin ha- yani karabatak.. bi giriyon, bi kayboluyon, özletiyosun ama kendini; olmuyo böyle, özledim yazılarını.. sağol canım güzel sözlerin için. 16 temmuz pazar istanbulda evleniyorum. 13ünde de istanbula varıyorum.

gayriyeeeee, psikopat gayriye; bionun izmir şubesi... sen önce git wc'nden şofbenini kaldırt, salonuna koydur; çamaşır makineni de yatak odana. haydeeeee :))).mucckk öptüm seni kocaman.yeni helanın resimlerini dört gözle bekliyom ona göre

Ben'ce dedi ki...

canım arkadaşım süper görünüyor gelinliğin,tam bir peri kızı olucaksın 16 temmuzda anlaşılan...tombul mombul da değilsin kimse bunu senin kafana sokan kendine baksın!!heyecanla seni 16 temmuzda görmeyi bekliyorum...çok güzel olmuş çok güzel...öptüm seni çok...

Pareo Anne dedi ki...

kız TOPLU, ben de iğneyi koymadım farkındaysan...hehehh sen misin benim sırtıma havaalanı diyen...
neyse kolları yan tutunca yırtmışın, hamza gibi olmamışsın.
Allah giymek nasip etsin şekerim. hakkaten çok güzel bi gelinlik.
pek de yakışmış, tu maşşallah.
öperim...

DAMLA dedi ki...

Kızım ne diyim ben sana .... İnsanın bu kadar mı dostu olur!!... kendisi hakkında iyi dileklerde bulunan!!...
Şekerim, gayet hoşsun , güzelsin:) Bakma sen onlara, çekemiyorlar seni...
Sen de bakiimm ne zaman geliyon?

ZeYNeP dedi ki...

Maşallah, pek guzell:)
Dugun fotolarını gormek nasip etsn Alah, tombul falan değilsin tabii, muhtemelen iltifatları almak için yaptın , zekice:)) bende sık yaparım:) saka bir yada tebrik ederim, cok guzel kosturmalar bunlar , guzel hatıralarla anılacaklar hep,

sevgilerimle,
Figen

enne dedi ki...

Ne güzel bir gelin (lik) bu böyle! Kilo filan da yok, haarika görünüyorsun. Mutluluklar dilerim.

Toplu İğne dedi ki...

bencem, canım arkadaşım beğendiğine çok sevindim. valla ben de 16 temmuzda seni orda görmeyi çok istiyorum. umarım planlarda bir terslik olmaz da gelirsiniz...

çatlak nefin :) iyi ki zayıfladın tabi, şimdi yandık senin diline düştük tabi. beğendiğine sevindim..ben de öperim...

damlacım, harbiden ne çok sevenim varmış benim valla şaştım !!! bir numarada biyonik cadısı, iki noda gayriye ve üç noda nefin..maşallah pek bi seviyolar beni, yazılarındaki ince mesajlarından belli valla :)))bendeniz 13 temmuzda istanbula geliyorum tabi allah nasip ederse; bekle beni istanbullll :)

Toplu İğne dedi ki...

figencim sağol arkadaşım iyi dileklerin için. ama valla yok, iltifat almak için yapmadım, ben kendimi gerçekten tombul hissediyorum. hani derler ya gelin kısmı evlenmeden önce zayıflarmış diye..nerdeeeee? hala aynı kilodayım koşturmacalar bile bana mısın demedi! sinirim bozuk valla.

ennecim selam... teşekkür ederim güzel dileklerin için. ayrıca da tombul teyze olmadığım yönündeki sözlerin için de.sevgiler

huysuz dedi ki...

çok şık bir gelinlik, tombul da değilsin şekerim :)

Adsız dedi ki...

tombulluk falan yok.
resimler ortada
pek sevdim gelinliği
Sevgiler

CaDı dedi ki...

Hiçte bilene tombul değilsin!! Çook güzel bi gelin olmuşsun vede olacaksın yaa maşallah! Bugün bizde evleneli 6 ay oldu:)

Bide biz damattan önce mi gördük şimdi seni;)

gazel vakti dedi ki...

doplusuz iğnecim sende gelinliğinde pek güzel. Ayyy ne güzeldi beeeee deyip arada sırada giyersin kız.Gelinliğin içine bi yerine nazar boncuğu tak.Minik cevşen as bak demedi deme ha.

cenebaz dedi ki...

Çoğunluğun dediği gibi ayol sen tombul gelin görmemişsin. Fıstık gibisin,maşallah. Ayrıca gelinlik de süper düper olmuş ve de bence en cafcaflı tarafı da kuyruğu. Yani gelinlik gibi gelinlik olmuş. Prensesler gibi olacaksın eminim. Şimdiden mutluluklar.

Toplu İğne dedi ki...

huysuz ve tatlı kadın, çok teşekkür ederim canım.

zeyacım, darısı başına, seni de görelim en kısa sürede inşallah.

cadıcım, sen de taze gelinsin. maşallah, seni de bu vesileyle tebrik edeyim ben. ve evet damat beyi bir türlü ikna edemedim görmeye, siz daha önce görmüşsünüz ama merak kediyi öldürdü; nişanlım bloguma girip görmüş..çatladı tabi meraktan :))

Toplu İğne dedi ki...

gazel vakticim, sağol canım. annem hazırlamı nazar boncuklarını hem bana hem de damada takıcakmış. valla gelinliğe o kadar para bayılınca ister istemez pekçok yerde farklı kombinasyonlarda giymek gerekiyor yoksa milyarlar dolapta tahta kurularına emanet olacak :))

çenebazım ben de kuyuğuna hasta oldum da bayıldık o kadar parayı sorma..bi kuyruk kaç para valla?? ama gene de beğendiğine çok sevindim.sağol canım

Deadora dedi ki...

canim ignem :) öyle güzelsinki gelinliginle.. tombul falan da görünmüyorsun bosuna kendine dert yapma.. cook tatli olmussun cookk.. ciragan ilk defa güzel agirlayacak..