Perşembe, Ocak 08, 2009

7 Bela ELA



Selamlar dostlar, İğneniz döndü. İğne ipliğe dönsem iyiydi ama heyhaat halen daha toplu iğne kıvamındayım, 40’ım daha dün çıktı sizce çok mu aceleciyim?

Öncelikle gelelim ana konumuza… Benim küçük kuzum, kızım, kızanım, Ela’ya.. Beyaz’ın anonsu gibi size Ela’yı şöyle takdim edebilirim:
O bir (bir’i uzatarak okuyun)
O bir bok çuvalı
O bir dişsiz pirana
O bir osuruk bombası
O bir ağlama duvarı
O bir keyif düşmanı
O bir gündüz ve gece cadısı
O bir psikopaattttt
O bir obuurrrr
O bir dünya tatlısı
O biiirrrrr anasının kuzusu
O bir tapılası
Ve o bir benim gözümden sakındığım
Hayatta sahip olduğum en değerli şeyim,
İyi ki yaptığım, keşke daha erken yapsaydıyım…

İşte benim en değerli mücevherim ELA’m…
Diğer ana konumuz da sizden neden o kadar uzak kaldığım... Yazamadım. Başka da bir sebebim yok aslında. Çok rahat bir hamilelik dönemi geçirdim filhakika. Neden yazamadım ben de bilmiyorum. Elim gitmedi işte.. Nazardan mı korktum bilinmez, sanki yazarsam hergünkü heyecanlarımı, hezeyanlarımı, bir yerlerde birşeyler ters gidecek sandım. Girdim bloglara okudum ama yazamadım işte...

Şimdi evde dinleniyorum küçücüğümle... Annem Allah razı olsun yanımda, en büyük yardımcım. Yoksa bir başıma ne ederdim ben bu kızla? Yardımcı tuttuk bir de eve üçüncü kadın. Ama biz mi ona yardım ediyoruz ona, o mu bize ben bu işi pek anlamadım gitti.
Zaten bende de başladı birtakım lohusa psikopatları, her an evdeki yardımcı kadını boğabilirim. O ne yavaşlık, o ne iş bilmemezlik, o ne şabalaklık Allahım?

Yok yok iyi değilim ben, evde hapisim 40 gündür, oysaki doğumdan 1 gün önce ben sokaklarda gezip kuaföre “doğumda kızım beni güzel görsün“ diye giden biriydim. Ne oldu şimdi? Kışın doğurdum, hava buz, evde oturup aptal kadın programlarını seyreden bir mantafon ineği oldum. İşimi özledim, alışverişe çıkmayı özledim (hoş çıksam ne olacak? Şu anda bile hala 7 kg fazlam var, sanki doğum esnasında kızımı içimden alırlarken, gerisin geriye başka şeyler koydular :)) Halen şişkoyum işte... 69 kg’da kaldım şuan. İndirim sezonu süper, nerdeyse bedavaya verecekler ama ben nasıl alayım? Kaç kilo çekeceğimi nereden bileyim?

Aman neyse işte, döndüm ben.. Hepinizin güzel dileklerini okudum, fırk fırk ağladım, arayanınız soranınız oldu, hepinizi çok ama çok özlemişim, çoğunuzu elimden geldiği kadar okudum, takip ettim, ama cevap yazamadım malum küçük pisikopatım her saniyemi kendisine rezerve etmiş durumda. Şu anda bile kucağımda uyuyor. Kucağımdan bırakırsam mı? Var ya.... Vay halime :))
Hadi sağlıcakla kalın. 7 Bela Ela teyzelerinin ellerinden öpüyor, yumurtaları beklerim haaa.. Ona göre :))

16 yorum:

HAYAT dedi ki...

allah analı babalı büyütsün mahşallah.
pekte güzel bi şey bu.

Nenoni dedi ki...

Hoşgeldin Toplu İğne.Allah analı babalı büyütsün.Maaşallah ne tatlı bi bebiş bu.Nenoni teyzesi mi desem yoksa,nerdeyse Mamuliyi evlendirsem o kadar torunum olacağından artık büyükannesimi:))Öperim minik yanaklayından ben onu:))

enne dedi ki...

Hoş geldin Ela. Seni görmek çok güzel, anneciğin ve babacığınla çok maceralı, kahkahalı, eğlenceli bir yaşam seni bekliyor. Dünyaya geldiğin için çok sevineceksin, inan bana. Enne teyze.

Adsız dedi ki...

Ope koklaya buyut kizini Toplu Igne. Masallah minik melek cok tatli.
Gonul

dgül dedi ki...

İğne'ciğim, maşallah, bu ne güzel bir şeydir yahu...Hoş gelmiş Ela'cık yuvanıza, sağlıkla, mutlulukla huzurla büyüt inşallah gül kızını... Gıdısından öpüyorum ben de müsaadenle, e madem ki teyzeyiz...
Sevgilerimi yolluyorum, uzaktan değil; İzmir'den ve tabii ki bu durumda yumurta çalmaya da beklerim artık... (haa,bu arada kilo meselesini boşver, normal olan, genelde olan bu zaten, sen -inşallah öyle yapabiliyorsundur;- emzirmeye bak bebişini, herşeyin normale dönmesi için daha epeyce zaman gerek, ama anneler emin ol ki her halleriyle güzeldir zaten...)

uykucu dedi ki...

iğnee hoş geldin hemde çift geldin ha bir de Ela'yı alıp:)o birrr lere bayıldım ya alemsin yeni doğum yapmış arkadaşımada göndereyim iznin olursa sayfanı!kilo meselesine kafayı takma ben 75 le doğuma girdim 3600 doğurdum eve geldim tartıldım 73 kiloyum!! ve en az 1 yıl 65'in altını göremedim:)sipor diyom bide abur cuburu sil ..böyle bir melek doğurmuşsun kilonun lafımı olur ona bak moralin düzelsin:)..ankaraya gelirsen yumurtan ve serpilecek unun hazır:)fazla zengin değiliz gerçi:)

Toplu İğne dedi ki...

Hayatcım çok teşekkür ederim. aminn.

Nenonicim, hoşbulduk. Amin, teyze diyelim sana, ne büyükannesi yahu? Ela da seni salyalarıyla öper. Şu an salya dönemi başladı da :)

Ennecim canım, çok teşekkürler.Kesin Ela da bana benzerse pekçok komik olaya sahne hazırlayacağı kesindir :)) Umarım şabalaklığı annesine benzemez :))

Gönülcüm öpe koklaya büyütüyorum, öpmeye kıyamıyorum aslında, koklamak bile çok güzel :))

Dgülcüm, hoş buldu küçük kızım benim. Amin diyorum güzel dileklerin için. Emzirmez olur muyum hiç? O kadar obur ki kızım zaten ben emzirmesem saldırıyor resmen memelerime :) O nasıl bir iç güdüdür ya rabbi? :)) Geliriz yumurta aşırmaya teyzesi...

Figencim... Hoş bulduk.Tek gittim çift geldim vallahi.Tabi sayfamı gönder, memnun olurum...Ben de 77 ile girdim, Ela 3100 çıktı. EVde tartıldım 72 geldim. O ne ya dedim? O kadar şey çıktı içimden. Dur bakalım erken daha ben de biliyorum, bakalım 3. ayda kaç kiloya ineceğim, işe fit başlamak istiyorum.

Asortik Krep dedi ki...

İsmi de çok güzel kendi de ..(Maşallah)Gerçi ben senden daha espirili bir isim bekliyordum :)

Oya Kayacan dedi ki...

Ela'yı çok sevdim. Burnucuğunu, ayacıklarını öpsem öpsem... Güzel günlere büyüsün.

yalnızlar kraliçesi dedi ki...

bebeğinizi iyi günlerde büyütün.. pek tatlı maşallah...

Adsız dedi ki...

hosgeldin iyi ki geldin :)
korkma nazar mazar degmez sana biz sizi o kadar seviyoruz ki o kötü enerjiler ulasamaz size..
kizista masallah cok tatli :)
tekrardan Allah anali babali büyütsün saglikli ve uzun bir ömrü olsun!

İpek Kuscu dedi ki...

Annesi ,babası ile mutlu mutlu büyüsün yaramaz Ela.
Kiloları dert etme ,nasıl olsa gidiyorlar.
Çok öpüyorum ,sevgiler.

Pilli Petro dedi ki...

Allah analı babalı büyütsün küçük hanımı :)

Toplu İğne dedi ki...

asotik krebim, aslında ben de kendimden daha esprili birşey bekliyordum, ama çıka çıka bu çıktı :))

sevgili oyacım çok teşekkürler, ben senin yerine bol bol öpüyorum bu aralar

yanlızlar kraliçesi, kocaman bir aminnnn diyorum güzel temennin için

deamm, nasılsın canım? çok sağol canım, biz de seni elamla öpüyoruz.

çilekçim, bende hala kilolar kaldı, gitmiyor, gitmeyecek sanırsam :(((

bekriyacım, aminn diyorum, sevgilerimle...

Adsız dedi ki...

slm kanalı kurcaladım dıkattimi cektı yorum yapmak istedım insallah bahtı acık olur allah analı babalı buyutsün.

pinomino dedi ki...

Toplu iğnecim.. çooooooook şeker bir bebiş buuu.. maşallah, iyi ki doğmuş iyi ki senin bebişin olmuş bu minik kuzucuk!
ikinizi de öperimm:) (bebişi tombik bacaklarından ama:)