Cuma, Mayıs 23, 2008

NEDEN KAYBOLDUM?

Gene kaybolduğumun farkındayım. Aşağıdaki sebepleri okuyunca bana kızmayacak bilakis, tebrik edecek ve iyi ki kayboldun diyeceksiniz. SİZE ŞİMDİDEN SÖZ...

1. Nihayet resmen yardımcı doçent oldum
2. Uluslararası bir kongreye katılıp bildiri sundum (hazırlık safhası uzun ve de sancılıydı)
3. 3 AYLIK HAMİLEYİM. MİNİŞİMİZ DÜNYAYA GELECEK.

işte size kapağım budur. Kapakta son noktayı koymuş bulunuyorum sizlere.
İğne hanım anne oluyor :)))

Eee, affettiniz mi beni ? Siz onu söyleyin bari...

19 yorum:

Sebnem'den dedi ki...

İİNECİİİM,ÇOCUKTA YAPIYORSUN KARİYERDE..İŞTE BAŞARILI BİR TÜRK KADINI KARŞINIZDA ARKADAŞLAR..
BEBEK HABERİNE PEK SEVİNDİM..
YARDIMCI DOÇENT OLMANADA.
BİRDEN SALAKLAŞTIM NE YAZACAĞIMI BİLEMEDİM YA..

Aslı Cin dedi ki...

Ama elini çabuk tut, en az 3 tane olacak... mış ! He he he !

Nenoni dedi ki...

Tebrikler.

Pnarist dedi ki...

Nihayet yeni bir yazı!Aman aLLahım bu duyduğum ikinci anneLik haberi...aLLah bütü anne oLacakLara şimdiden sağLık huzur ve mutLuLuk nasip etsin...

TebrikLer!

bgm dedi ki...

Hem yar.doç.luk için hem de bebek için tebrikler... ama en çok da bebek için... artık mühteşem hamilelik maceraları okumayı bekliyorum... ve de hamileliğinin çok rahat geçmesini diliyorum...

Toplu İğne dedi ki...

şebnemcim, canım benim, çok teşekkür ederim, emin ol benim kadar salaklaşamazsın.. ben bu haberi aldığımda kocam ve ben o akşam "dumb and dumber" olmuştuk :))

aslıcımmm, ne yaptın kıs? isimleri de hazır ha haa..sümeyye, furkan ve büşra. nası ama? hi hihihiii

nenonicim, çok teşekkür ederim.

sevgili pnarnet, sorma nihayet yazabildim, ama o derin şoku atlatmam çok ama çok uzun sürdü. hoş hala da kendimi gebe gibi hissetmiyorum ya.. tuhaf işte.. amin diyorum güzel dileklerin için.

bgmcüm, selamlar.hamilelik şimdilik pek rahat geçiyor, birawz şizofrence davrandığımı kabul ediyorum ama.. acaip komik maceralım var, anlatıcam onları da 1-2 gün içinde.

Nane Şekeri dedi ki...

Inanin cok sevindim sizin icin. Hayirlisi olsun.
Tebrikler

Tanya's dedi ki...

İiine..çok sevindim..herşeye..yrd docentliğe..ama en çokta bebeğe..burayı bebekli hayatta boş bırakma ve an an yaz olur mu?..bende istiyorum bebek..dumb and dumber olmak hehehe..senden de takip etmek..süper hamile ve anne olacağını düşünüyorum..

Toplu İğne dedi ki...

sevgili nane şekeri, çok ama çok teşekkür ederim sevgiler.

tanyacım; bişey itiraf edeyim mi ben de en çok bebeğe sevindim, şok hala devam ama içimde biri var diyebilmek ve ona göre yaşamak gerçekten tuhaf. ürkütücü. tavsiye ederim çünkü çok rahat bir hamileleik geçiriyorum, hele hele şişkolaşmadım da henüz. öpüyorum

Dikkat! biyo var ! dedi ki...

Hayırlı olsun İinecimm.
Tüm blog alemi kadınları birer birer anne olurken senide bekliyordum(k)ne yalan söyleyim ehehe:)

Haa doçentte oldun dimi.Tebrikler.Ama hamilelik kabul et ki daha afili bi haber ;)
Komik kadının komik hamilelik anılarını dört gözle bekliyoruz.Hadi bakalım.

zeya dedi ki...

İğne süper bir haber bu :)
Senin hamilelik ve bebiş maceralarını okumak pek keyifli olacak.
Bebek haberinin yanında pek sönük kaldı ama :):):) yardımcı doçentliğini de tebrik ederim :):):)

Pilli Petro dedi ki...

tebrikler iğne,hem yard.doçluğun hemde bebeğin için :))

artık bebekle maceraların başladığına göre daha sık yazarsın diye umuyorum.

hadi kolay gelsin baklım :)

gazel vakti dedi ki...

İğnecim duble toplu iğne oldun şimdi. Tebrik ederim. Dünyanın en güzel duygusunu tatmaya hazır ol. ne doçentlik ne profluk annelik bi tane diceksin. Ayrıca yardımcı doçentliğini de tebrik ederim.

enne dedi ki...

Tebriklerin tümü yardımcı doçent müstakbel anneye!!! Sorunsuz bir hamilelik geçirmeni dilerim. 1 ay önce 2.kez anne olmuş biri olarak tecrübelerimden faydalanmak istersen, buradayım:))

Toplu İğne dedi ki...

sevgili dikkat biyo var :))) isim süper olmuş. hay allam yaww. çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. hamilelik anılarımı anlatıcam, kesin benim velet de benim gibi sarsak sakar ve saf olucak; o da güldürür siz teyzelerini arada.

zeyacım, ben epeydir girmiyordum bloguma, bir baktım sen de blogspota geçmişsin, sana geç kalmış bir hoşgeldin diyorum öncelikle.öperim.

sevgili bekriya, çok ama çok teşekkürler. kesinlikle daha sık yazıcam artık. söz! ancak senin sitene iadeyi ziyaret yapayım dedim. giremedim, sende şifrelenenler takımındasın galiba :)

ennecim, ciddi misin? demek sen de doğum yaptın. ben acaip yüzüm kızarık dolaşmam lazım, o kadar uzun zaman oldu ki sizleri takip edemeyli. neler kaçırmışım öyle? bkloguna gireyim dedim, şifre koydurtmuşsun. giremedim :( tecrübelerinden faydalanacam da eğer bir bloguna girebilirsem...

uykucu dedi ki...

vay affetmezmiyiz tebrik bile ederiz yar doçluk neysede(hani kıskandım)hamilelik süper bir haber çok sevindim artık yazılar hamilelik üzerne olur demi:))

Toplu İğne dedi ki...

Gazelcim selam, evet duble toplu iğne oldum şincik. ancak altını dikkatle çizerim; lakabımdaki "toplu" kısmı, benim kilolarım katiyen değildir; zaten acaip tırsıyorum kilo alacam diye; ama hepinizin dediği gibi sanırım analık duygusu duyguların en güseli. fırrrk; ağlıyorum mu ne?

figencim; çok teşekkür ederim canım benim. valla yazılarım hemilelik üzerine fazla olmaz sanırım. ne bileyim halen farkında değilim haile olduğumun, bi de ülkede bu kadar gıcık kapılacak olaylar olurken, bende de bu kadar macera olurken, ben gene eskisi gibi devam sanırım. eh araya da bebişi kıstırırım.

Pilli Petro dedi ki...

sevgili iğne bi süre önce malesef şifeli yayına girdik :( ama bekriya-@windowslive.com
adresine bi mail adresi bırakırsan davetiye gönderirim :)

Adsız dedi ki...

Anladik biz, sen de kristıl kişisi gibi ortaliklardan kaybolup "e naapalim, valla bi suçum yok benim, butun zamanı oglum/kizim aliyor" diyeceksin :) Ki bu da makul "gecer akce" bir sebep olacak :)

Allah anali-babali buyumek nasip etsin!

Docentligini de ayrica tebrik ederim :)