Salı, Ocak 23, 2007

SORUNA BAK DA GEL, GÜLERKEN KOP DA GEL


Abilerim ablalarım soruyorum size şimdi ben resmen kimle evliyim? Ve nasıl olur da ancak nüfusu değiştirmeye kalkınca bu salaklığı farkedebildik? Yoksa biz gerçekten ebleh bir karı koca
mı olduk?

19 yorum:

Adsız dedi ki...

benim de esimin soyadini yanlis yazdiklari icin, hem ben onla evlenmemis oldum, hem de o bekar kalmis oldu.. isten izin alip belediyeye gittim ve beyaz kapatici ile kapattilar o kadar.. :/ dumur oldum, kizdim ama degisen bisi olmadi.. gecmis olsun ne diyim.. :)

Adsız dedi ki...

Hay Allahım ya, her şey senin başına mı gelecek yaw?

Evde hatim indirt, 41 yasin falan

Tı tı tı...

Adsız dedi ki...

anaaaaaaaaaaa:D:D:D
bir yasima daha girdim ben burda, niye hep seni buluyo yahu cidden boyle seyler ???

Adsız dedi ki...

Bi de cook cok eskiden oyleymis ya, babanin adi kizinin soyadi olurmus falan, onu biliyordum ama, sizinkini ilk kez duydum:):) evlenince erkeklerin degistigi soylenirdi yani ama bu denli degistireni ilk kez goruyorum! esini de kattin ya bu accayip durumlar silsilesi zincirine helal olsun Ti, neyse butun dertler boyle olsun, guldursun seni, beni, bizi!

Adsız dedi ki...

Bir de evrak hazırlayanlar niye birdaha bakıp kontrol etmezler ki?
Sonradan uğraştırıyorlar insanı.
Evlendikten sonra kızlık soyadımı yazmamışlardı. Ben de götürüp yazmalarını istemiştim. Değişecek sanıyorken, onlar kalemle üzerine basa basa yazıp, tekrar kapladılar. Semsert bir kimliğim oldu. Bakalım sizinkini nasıl düzeltecekler :)

pinomino dedi ki...

Bu ne ki..bu ne ki...beni görümcemle evlendirdiler:)) tam imzayı atıcam defterde bulent'in yerine görümcemin ismi yazıyor..hemen orada değiştirttik:))tabi tören biraz uzadı adamlar ytazıp silene kadar:)

Adsız dedi ki...

Buda birşey mi? Kendi kendine evlenen gordum ben....

Adsız dedi ki...

hay allah ya neden bütün aksilikler seni çeker ki...bi kurşun döktür iyi gelir:) geçmiş olsun yaa halledebildiniz mi bari?

Adsız dedi ki...

nasıl ya??yuh

uykucu dedi ki...

bence iyice okutup üflet kendini.komedi valla.benimde dilekce verdiğim halde cüzdana kızlık soyadımı yazmamışlar hala düzelmedi..

Adsız dedi ki...

İine'nin sayfası okunur, yerinden zıplanıp koşa koşa evlilik cüzdanı bulunur, alelacele bakılıp derin bi oh çekilir! Açıkçası bende hiç bakmamıştım:S Ne diyeyim bilmem ki:S

Adsız dedi ki...

Toplu igne, sen olmasan bu hayat bu kadar guzel olmazdı inan... seni cok opuyorum ve gecmis olsun diyorum... :)
sanirim sen ileride maceralarını yazıp en cok satanlar listesine 1 numaradan gireceksin. :)))

Adsız dedi ki...

benim üç adet ismim olduğundan her türlü resmi işte başıma bir sürü aksilik gelmiştir şimdiye kadar,bir evlenme cüzdanını hazırlayanlar yanlışlık yapmamışlar...

Adsız dedi ki...

Ben bu durumu biliyorum daha önceden.Yengem yani amcamın gelini kayınpederiyle evlendirilmiş memurlukça. Uyanık yengem hemen farkedip bi çizik attırmışda düzeltmiş. Var kızım sende bi numara bu gidişin gidiş değil.Hepde seni buluyor.

gazel vakti

Adsız dedi ki...

Sanırım okuyan herkes benim gibi, evlilik cüzdanını kontrol etmiştir. Çok şükür Allahım'a bizimki sağlam.

Adsız dedi ki...

Çok komik yaa
Sen de bişiler var bu aralar...
Bak kurşuncu teyzeyle dalga geçtin tutmadı kurşun :):):)
Bu son olsun artık :):)
Sevgileeer

Adsız dedi ki...

ayy ne salak insanlar,evlilik cuzdanindada yanlis yazmislar ya yuh yani!Benimde nufus cuzdanimda yanlislik yapilmisti ama o kolay is tabikide git muhtarliga duzelttir.Sizinki de hallolurda ugrastiriyo ve sinir ediyo iste.

Toplu İğne dedi ki...

bembicim, ay ay ay nebiçim iş bu yahu? iyi de beyaz kapatıcı ile kapatınca bu sefer ilerde o cüzdene bakan bir başka yetkili, bunla oynanmış, bu sahte,diyip kabul etmezse ne olcak? deli işi bu!

aslıcım sanırım hatim indirtmem şart oldu :))

elmaaa, evet gül hatta kahkaha at :)) ben de gülüyom artık ve evet haklısın sanırım bendeki talihsizlik bulaşıcı, baksana kocama da geçti.

ayçiçeği, ben de merak ediyorum nasıl düzelteceklerini, yanlız ben istanbulda evlendim ama izmirdliyim ve izmirde yaşıyorum, bakalım izmir-istanbul arası nasıl halledeceğiz bu işi? sana da geçmiş olsun diyelim, baksana sen de kıyısından köşesinden bulaşmışsın bu tür ir abukluğua.

eysean, kızz, valla çekiyorum, paratoner gibi hatunum valla

pinoooo, müsadenle ben de güleyim biraz.ha ha haaa.. görümcenle mi evlendirdiler?ohaa diycem, gerizekalı mı bunlar yahu?

sevgili anonimcim, allahtan öyle olmadı ben de, ama yine de ben kocamın soyadı olan başka bir isimle evlenmiş bulunuyorum :))

püstüklü mamacım, ben de bilsem, döktürdüm d ekurşunu. bakınız bir iki post önceki kurşun döktürme maceram. ama sanırım inanmadığım için ters tepti :)) yok daha halledemedik.istanbul-izmir arası kolay olmuyo bu işler

aquacım, yaaa yuuuhhh işte. şansıma tüküreyim...

Toplu İğne dedi ki...

figencim, bence beni değil bu ülkede yaşayan milyonlarca gerizekalı insanı okutmak lazım. elinde nüfusun noter tastikli örneğini veriyorsun, beyinsizleronu bile doğru dürüst okumaktan aciz.

cadıcım, ha haa gittin baktın demek. iyi yaptın iyi. aman şanslısın bişey çıkmamış, bi de taaa oralardan nasıl değiştirecektin ki?

BGMcim sağol hayatım, bak bu olur traji komik maceralarımla sanırım kalınca bir kitap yazabilirim ben:))

nenonicim hay maşallah seninkilerde abartmışlar 3 isim mi? ne o kız ispanyol ya da meksikalı mı var ailende? ha haa. eyi gene şanslısın, bende tek isimle bu oldu, sen yırtmışsın :))

gazelcim, ha haa, seni düşünemiyorum, bak iyi ki çok sevdiğin kayınederinle seni evli yazmamış bunlar? yırtmışsın kız! :))

adacım eh iyi madem, sen de şanslı gruba dahil olanlardansın. ben biri bahtsız deve olduğum için, benim başıma gelmesi doğaldır

zeyacıım, evet düşününce çok komik di mi :)) var bende bişeyler vaaar. kurşuncu teyzeyle dalga geçtim evet sanırım suçluyum ve teyzenin gazabına uğrdadım.

vişnecim, sorma salak dolu bu memleket. salakları da ben çekiyorum paratoner gibi mübarek! benimki kolay hallolmaz kesin onda da bir b.kluk çıkar, şişli belediyesinde evlendim ben, ordaki beyinsizler yaptı bunu, e ben izmirde yaşıyorum, nasıl hallolcak bu iş bilmiyorum?