Çarşamba, Ekim 18, 2006

Ne olur biri bana "Bu bir şaka" desin

Bakın bu benim ve benim gibilerin atlaması için yapılmış bir oyun olsun mesela. Ben razıyım sazan damgasını yemeye, kefal denmesine, gerekirse an aşağılık balık türü bile olabilirim. Yeter ki biri bana "İğne hanım, bu resim fotomontaj; vallahi de billahi de doğru değil; laik düzen savunucularının (!) yaptığı bir çeşit provakasyon" desin. Yalvarıyorum bu resim ve yazılanlar gerçek olmasın.


19 yorum:

Adsız dedi ki...

esimle beraber baktik topluignecim, ikimizin de suratindaki ifade gordugumuz karsisinda accayiplestik, diycek tek bir kelime bile bilamiyorum.

Adsız dedi ki...

benim mesajim konu disi olacak ama biyo hanim'in sayfasindaki mesajini gorunce yazmak istedim sana toplu igne.

Simdi sayfama birilerini cekme yada yalakalik sanilmasin ama diyeceklerim senin ogrencilerinin dusundugu olayi ben su youtube 1 billion bilmem kac milyon dollara satilip, tv'dede youtube sayesinde insanlarin duyuramadiklari gercekleri bu sekilde duyurduklari konusulup birde fransa bir yalana imzasini atinca o bende sabri tasiran son damla oldu ve sadece turkce/ingilizce degil, hemen hemen tum dillerde birsey hazirlamaya karar verdim, benim bildigim diller disinda dil bilen arkadaslarima bile yardim icin basvurdum. filmimiz umarim irkci bulunmaz hani milliyetci duygularin kabarinca irkci olunuyor ya =)

ogrencilerin icinde onerecegim belge icin en guzel site:

http://www.tallarmeniantale.com/

bu siteden bahsetmistim yazim icerisinde. bir amerikada dogma buyume turk'un hazirladigi hepsi delil, dokuman,tarihi belgeler ve resimlere dayali bir site.

Baska siteleri genelde onermiyorum cunku ilk denilen 'eh turk devleti hazirlamis tabi yok diyecekler, eh adamlar kopek ermeniler diyolar, butun ermenileri keselim diyorlar, irkcilar bunlarin dediginemi inanalim' diye dusunuyolar ama bu site icin tek laf diyemiyorlar cunku hersey dedigim gibi belgeler, resimlerle ispatlanmis.

ben ayrica sirf ermenilerin soykirim hakkinda yalanlarina dikkat cekmek istemiyorum, onlarin ruslarla turklere karsi isledikleri katliamin aynisini 90'larda azeriler gordu, yine rus/ermenilerdi sucsuz kadini/kiza/cocugu iskencelerle oldurup tecavuz eden, yasli/genc erkekleride acimasizca her turlu iskenceyi once yapip sonra olduren. Goruntulere yurek dayanmiyor.

hani derler ya tarih kendini tekrar eder eger insanlar gerceklere sirtini donup, gozunu yumarsa diye, iste ermeni yalanlarina inananlar ayni soykirimin bu sefer azeriler uzerinde yapilmasina neden oldular ve isin aci tarafi azeri soykirimi tv habercileri olsun, yabanci basin olsun, tarihciler olsun kanitlandigi halde aynen cezayir soykirimi gibi, bunu dunyada kabul eden bir ulke yok nede ermeniler kabul ediyor aynen fransizlarin kabul etmedigi gibi.

afedersinde oyle boktan bi dunyada yasiyoruzki, batili olacam diye entel olacam diye gercekler goz ardi edilip asil katiler icin uzuluyoruz yada seviniyoruz.

Unutmadan birde ogrencilerine levon ekmekcihan (sanirim boyle yaziliyodu ismi) mektubunuda kulanmalarini oneririm, ayrica artin penik'in intihari ve olmeden once onunla canli yapilan son ropartajin video'sunu kulansinlar bulabilirlerse.

artin penik biliyorsunuz asala'yi protesto icin taksimde intihar eden bir ermeni vatandasimizdi ve onun sozlerini hala unutmam, diyorduki aslinda fransa baskonsolosun onunde aslinda protesonu yapacakmis ama dusunmuski bunuda turklere ve turkiyeye karsi kulanirlar ve taksime gitmis ataturk sevgisinden.

neyse cok uzun yazdim kusura bakma ama ermeni konusunda o kadar cok doluyumki amerikada yasayip olaylarin icinde oldugum icin.

>>>>MUSTAFA<<<< dedi ki...

siz ögretmenmisinizz yaa çok özür dileirm hocam saygısızlık ettim sizee...

bu yarışmayı alnımın akıyla bitirecem inşllah çünkü kıskanç erkekler çatlıyolar ilgi bende oluncaa salak salak yorum yazıyolar bloguma ama kimse engel olamayacak mani olamayacak ben bu yarışmayı bitirecem seni haberder ederim sonuçtan:) sadece bi birinci olacak ikinci üçüncü yok...

bay bay bıy bıy

konuya gelincee pravakotörler diyorum başkada bişey demiyorum ama yinede çocuklarımız sipider men namas kılıyo die namas kılacaklarsada bence akıllıca bişee :)

hoşçakal bu avatardaki resim sıdıkanın olmasaydı bu resminle yarışmacı yapardım seni:)

DAMLA dedi ki...

GÖZLERİME İ-NA-NA-MA-DIM!!...
ya da aslında inanmam lazım dı di mi?... Sonuçta adamlar alıştıra alıştıra yapıyorlar herşeyi!!...

vintage biscuit dedi ki...

bu ulkede olan hicbiseye artik şok olmuyorum artık dıyordum kı
yenı bısey eklendı
yepyenı bı şok içindeyim

Adsız dedi ki...

Bugün o haber diyanet başkanı tarafından yalanlandı. Kendilerinin böyle bir yayını olmadığını hatta ve hatta namaz hocası isminde hiçbir yayınları bulunmadığını belirttiler.

Buu haberde o gazetenin yalan haberlerinden biri sadece. Provakatif amaçlı hazırlanmış bir kurgu. İnşallah daha ayrıntılı açıklamalar daha çok yerde yayınlanırda insanlarımızda aydınlanır.

Sevgiler.

Elif

Aslı Cin dedi ki...

Ha ha haaaaaa.

E böyle bir haldeyken bile güldürdün beni iineciğim.

Provokasyondur şekerim, zaten ne çıksa ya fotomontaj ya da provokasyondur.

kedi dedi ki...

Lütfen Aslı Hanım,kendinize geliniz.
Ne biçim bi şuh ve alaycı kahkahadır bu!

Provakasyon değil!!!
"Aşırılık"diyelim.

Allaallaaaaa.Ne var yanii!
Cimcirik adam ramazanda orucunu tutmuş,teravihleri kaçırmamış,bu fotoda da sahurdan sonra sabah namazını kılarken vatan haini bi provakatör magazinci tarafından alçakça görüntülenmiştir.

Hepinizi kınıyor ve cimcirik adam gibi hidayete ermenizi temenni ediyorum!!!
Cık Cık Cıkkkkkkkk.


Dur sen durrrrrr,ne lan bu aadi iine ,yok öğrencilerim ,yok ben dersteyken falan havaları kızııammm.Kimi yiyon sen bakiim,kıskanç iine,Millette seni hoccea felan sancek soona.
Derhal kamuoyuna bi açıklamada bulun!
Bi manyak hoca ben varım işte ,hepinize yeterde artar bile ;P

tontontombo dedi ki...

Toplu iğnecim kel alaka ama, her senin sayfanı açtığımda aklıma iğne ye inne, fişne, şemşiye,dokandı, kiprit, kiprik,tut(dut) diyen bi şahıs vardı, o geliyo aklıma:)))))))))))

YesilErik dedi ki...

Bunun bir de Sirinler versiyonunu duymustum. Mesela Sirinler'in o giris muzigi "la ilahe illallah allahu ekbeeeer" sekline donusturulmus. Bir de su var ki tam kopariyor: Sirin Baba nerede? Cuma'ya gitti! O yuzden sasirmadim bunu da gordugume... Provokasyon olsa ne yazar. Bu olmasa baska ornekler var.
Sevgiler.

Adsız dedi ki...

http://www.zaman.com.tr/w...r/haber.do?haberno=439959
http://www.diyanet.gov.tr/turkish/default.asp

tamamen yalan olan ve bunu doğrulatmak için diyanet'in resmi sitesine girmenin yeterli olduğunu bildiği halde haberi yayınlayan hürriyet gazetesi başta olmak üzere haberin doğruluğuna inanarak burada yorum yapan, alay eden, vs. arkadaşların neden böyle kolaycı bir yol seçtiklerine anlam vermeye çalışıyorum, tembellik ya da önyargı'dan başka bir cevap bulamıyorum.

kartel medyası bunu hep yapıyor, ramazan'da bu tip asılsız dini kötüleyici haberler çıkıyor denildiğinde yobazlar savunmaya geçmiş oluyor, öyle algılanıyor en azından, hürriyet gazetesinde bu haberin çıkması habercilik adına utanç olmanın yanında islam konusunda nasıl bir düşünce içerisinde oldukları konusunda sağlıklı olmasa da bir ön bilgi veriyor. demek ki kartel medyası bunu hep yapıyor denildiğinde yobazlar mazeret üretiyor şeklinde geçiştirmemek gerekiyormuş.

gelelim sözlüğün muzip yazarlarına, bu habere dini hassasiyet sahibi bir çok yazarın neden atlamadığını düşünmelerini salık veriyorum, ben başlıkla ilgili olumlu ya da olumsuz görüş bildirmeden önce diyanet'ten kesin bir bilgi almak istedim, bu nedenle bir şeyler karalamaktan çekindim. geldiğimiz aşamada bu haberi doğrulatmak ihtiyacı hissetmeyen yazarların kolaycılığı seçmek dışında konunun islamiyet'in aleyhinde bir merkeze oturuyor olmasının da etkisi olduğunu düşünüyorum. din görünce saldıran yazarlar başlığı yerine şu basit soruyu sormayı tercih ediyorum : vicdanınız rahat mı? bu soruya vereceğiniz cevabın benim için hiçbir önemi yok, kendiniz için bu soruya cevap vermelisiniz, eğer iç dünyanızda tutarsızlık yaşamak istemiyorsanız.

sonuç olarak bu ve benzeri bir çok haber ortalıkta gezebilir, tersi de mümkün, günümüzde iletişimin bu kadar gelişmesine karşın doğrulatma imkanının kolaylaşmasına aldırmadan bu tür haberlere inanmak ve ötesinde karalayıcı yorum yapmak akıl ve mantığa aykırı olmasa bile vicdana aykırıdır. biraz insaf, Allah aşkına..

CaDı dedi ki...

İğnecim bunlar fake fake:)) İnternette dolaşan herşeye inanmamak gerektiği gibi artık en büyük gazetelerde bile çıkan haberleri teyit ettirmeden inanmamak gerek. Bide Bayramın mübarek olsun, sevdiklerinle birlikte nice güzel bayramlara..

bozukplak dedi ki...

hep dünyayı amerikalılar kurtarıcak değil ya bu seferde namazında niyazında bir müslüman genci tırmansın gökdelenlere kurtarsın masum insanları katillerden hırsızlardan hehe :)

ERDIL dedi ki...

Ailecek Mutlu Bayramlar dilegiyle.
Ayn.

Adsız dedi ki...

eee doğru bunlar hatta Süperman'de seneye Hacca gidecekmiş hatta ismini değiştirecekmiş "HacıUçar"

kedi dedi ki...

Hocam elini ayaanı öpeyim hocam!
Ben ettim sen etme hocam!
Bana bir harf öğret 40 yıl kölen olayım hocam!
Siz ne zat-ı muhteremmişsiniz hocam!
Size inanmadığım ve dahi hocalığınıza laf ettiğim için ömrüm bıoyunca kendimi affetmicem hocam!!!!
Ve sizi çok seviyorum hocccaaaeeaammm!!!

Adsız dedi ki...

iğnecim, ben de bu resmi görünce aynı şekilde hayrete düştüm ve bloğa koydum. ilk başta çok güldüm. bir tür içselleştirme deyip geçtim ama kabul edilecek gibi değil yahu

Adsız dedi ki...

Birazcık araştıralım bazı şeylere inanmadan önce derim:
http://www.diyanet.gov.tr/turkish/baciklama.asp?id=1163
Sevgiler,
Ozlem

Adsız dedi ki...

Bu tür haberler siz gibi "din düşmanı sazan"lar için bulunmaz birer malzeme...
Her bulduğunuz açıktan saldırmaya çalışıyorsunuz. Ama sonuç ne? HEP HÜSRAN!!! Birer heves kursakta kalma olayı...

"Allah, kalplerini ve kulaklarını mühürlemiş; gözlerine de bir perde indirmiştir. Bunların hakkı pek büyük bir azaptır..." - Bakara 7