Pazartesi, Ekim 24, 2005

Aysu'nun dudakları, Mahsun'un kaşları...


Sizin de hiç dikkatinizi çekti mi acaba? Manken kızımız aysu'nun her basına poz verişindeki o dudaklarının büründüğü yarı şişik yarı dışarıya bel vermiş şekil? Ya da Mahsun beyimizin Mr. Spack'a benzer aldırdığı kaşları? Taktım mı takıyorum işte. Hani başka konu mu kalmadı da bunu yazıyorsun diyebilirsiniz ama ne yapayım, taktım işte. Kendi resimlerime bakıyorum, kiminde sırıtmışımdır, kimin de pişmiş kelle pozı, kimin de gözler parlamıştır falan ama dudaklarım ne kadar normal. Ne gerek var Cansu Cancan tarzı üvertür pavyon şarkıcıları gibi 333'lemeye? Ya da karizmayı çizdirmek adına, alem buysa kral benim dedin ama aleme kendini rezil ettin, kaşlarını yeniden dekore ettin, hele geçen gün kral tv'de mahsun ağbimizin 3 büyük dine adadığı (!) yeni şarkısını ihtiva eden abuk klibini izledim..allahım o ne karizma, o ne kaş..bi de yeni moda var ya kaşkolunu 2 sıra yapıp, gemici düğümü attırıverip içinden geçirip boğazına düğümlüyorlar ya, mahsun ağbimiz kusur kalmamış, o da düğümletivermiş kendisini imaj maker'larına. Kendisi evliyalar gibi beyazlar içinde. Beyazlık=masumiyet imajı vererek yürümekte sırat köprüsünden. Kaşkol da boynunda gemici düğümüyle sırıtmış da hangi metafora yönlendirmekte bizi pek çıkartamadım. Ekranda da üç büyük dinin sembolleri bir bir geçmekte. Dünya toplumları da bunu seyredip "aah aahh, ne güzel mesaj veriyor, hepimiz kardeşiz, haydi savaşlara bi el atalım,"we are the world we are the childreeeen" diyecekler sanki. Ya da güzel yurdumun güzel insanları da bu klibi izleyip, "yahu ben şu kapkaç işine bi son vereyim, mahsun abimiz haklı, ne günah işliyorum ben, yok yok ben kızkardeşimi aşık oldu diye doğramayayım, şu aile meclisine gidip hepsini ikna edeyim, onlara kardeşlik türküsünü söyliyim" diyecekler sanki.. Levent Yüksel ne güzel diyor ya şarkısında.. Geç Bunları, anam babam geç bunları...

4 yorum:

Pareo Anne dedi ki...

vallahi bu dediklerinde haklısın estetik de bir yere kadar, bir de göstere göstere insanın burnuna sokulunca daha da kötü oluyor. mahsunun o klibini görmedim, görmek de istemem.
ben de siren ertana gıcık oluyorum yahu. nedendir bilmem. ayrıca bilumum motor mankenlere, şarkıcı bozuntularına, paparazzi başkahramanlarına.
biz digiturk aldığımızdan beri, ayıptır söylemesi hiç türk kanalı izlemiyos (çok asortiğiz bis)
valla, avrupa yakası haricinde hiç türk programı izlemiyorum denebilir. bazen şu beyazın sunduğu türkü yarışmasını yakalarsam seyrediyorum. ama tabi tvde olmasa gazetede karşına çıkıyor bu abukluklar.
neye yanıyorum biliyor musun, mahsunu bırak, en dandiğinden bir şarkıcı bozuntusu bile, bizim gelirimizin kaç katı para kazanıyor. o kadar sene okuduk, güya kendimize yatırım yaptık. eşşek gibi çalıştık, bizim bir ayda kazandığımızı adamlar belki birkaç saatte kazanıyor. krallar gibi de yaşıyorlar. ona yanıyorum işte ben de...

Toplu İğne dedi ki...

Ben de aynı şeyi düşünüyorum, çok haklısın. Siren ertan denen hatuna da gıcığım, ne zaman gazetede görsem içim böyle kımıl kımıl oluyo, hani yanımda olsa gidip saç baş yol. Ha tabi bunları çekip de haber yapan o zibidi magazincilerde asıl suç. o kadın kim ki her allahın günü haber yapıyosun? En acısı da ne biliyor musun? Bize malesef ne izlemek, ne okumak, ne dinlemek istersiniz diye soran yok. Medyayı ele geçiren ve bu insanları bizim önümüze matah bi b.k gibi süren şu medyacılara bi bak allahaşkına. Can Tanrıyar. Sen nesin ki senin yaptığın program bi halta benzesin, topluma bişey kazandırsın? Bize de möö kardeşlerimiz gibi izlemek düşsün. İyi yapmışsınız digiturk'e geçmekle. Ben şimdi geçemem, anam oyar beni, bir digiturkun kusur kaldı diye. Ben evlenince alıcam kesin
öptüm canım

pinomino dedi ki...

Katılıyorum hem de çook:) ben en çok Can-Petek ikilisine hastayım.."can'lı hayat" adı altındaki gerzek canlandırmalar favorim..bir iki kere izlemeye çalıştım ama sonunu getiremedim..en son Petek hanımın aslında içinin ne kadar temiz olduğu ve dünyada sadece 12-15 kişide bulunan doğaüstü güçlerinin bulunduğu, bu kişilerin Amerikalılar tarafından özel yerlerde toplanılıp üzerlerinde araştırma yapıldığının ve artık korktuğu için bu güçlerini kullanmadığı.... kısmında koptum gerisini hatırlamıyorum...

Toplu İğne dedi ki...

sevgili pino; peteğin bir şarkısı var ya, hasta ettin sen beni hasta" diye. Beni de petek yeterince hasta ediyo.hele o psişik güçlerinin pehlivan tefrikası gibi her allahın günü yayınlanması, can tanrıyar denen adamın ha bire sevgilisine basına ve halka pompalaması, hastalık katsayımı artırıyo.
aslıcım, ben de yeliz yeşilmen denen ne idüğü belirsiz patates boyutlu kadının abuk abuk ekranda kıvırması, Tuğba özay denen zeyna menşeyli mankenin her şeye maydonoz olup bi de üstüne CHP'ye üye olup apolitik kariyeriyle tuz biber ekmesi al sana bir başka hastalık..
İbo'ya gelince...Valla hatuş ben o adama da kılım. Yıllar önce bir programına denk geldim, seyirci rolündeki ebleh bir avuç topluluğu canlı yayında bu adama ha bire şak şak alkış tutuyordu. İbo da kameraya dönüp 60 milyona şöyle seslenmişti:"bu halk var ya, ben yere mendil atsam beni alkışlarlar" dedi ve mendilini hoop yere atıverdi. ve ne oldu tahmin eder misin? evet mendil düştü ve topluluktan bir alkış tufanı koptu. Ben o an insan olduğumdan ve o halkı temsil ettiğimden bu kadar utanç duyduğumu anlatamam. Bu kadar kolay olmamalı alkışı haketmek. O gün bugündür iboyu görünce anında zap'larım. Seyretmeye dayanamam.